Toilet huren in Schijndel

Schoonmaakdag:

Vraag dit na bij een van onze medewerkers via 0416-375423

Plaatsen:

Schijndel
Heeswijk Dinther
Berlicum
Veghel
Gemonde
Sint-Oedenrode
Nijnsel
Middelrode
Den Dungen
Sint Michielsgestel
Erp
Poeldonk

Toilet huren langer dan 2 weken:

Toiletcabine

35,50per week

Toilet met wastafel

40,50per week

Binnentoilet

35,50per week

Kleine urinoir

25,50per week

Wil je een toilet huren in Schijndel of omgeving? Dan ben je bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres. We leveren wekelijks toiletten in Schijndel en zorgen er voor dat ze wekelijks gereinigd worden. Op die manier weet je zeker dat je een schoon toilet hebt voor op je de bouwplaats of een verbouwing. Maak hierboven je keuze en vraag direct een offerte aan. Ook voor toiletten voor op feesten en evenementen in Schijndel en omgeving kun je bij ons terecht. Voor meer informatie klik je op de knop hiernaast of neem je een kijkje in ons assortiment.

Heb je vragen over het huren van een toiletvoorziening? Onze medewerkers helpen je graag verder. We zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423 of per mail op info@groenendaalverhuur.nl.

Er worden toiletten in heel Nederland geleverd. Wil je weten op welke dag er op jouw locatie geleverd kan worden? Bekijk hier dan alle routes.

Schoonmaak en bezorging van het toilet.

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. Onze chauffeurs rijden namelijk wekelijks een route in Schijndel waardoor we elke week een schoon toilet kunnen garanderen. Voor een bouwplaats of verbouwing geldt dat iedere week elk mobiel toilet door onze eigen goede schoonmaakdienst wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de toilet gebruikers controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de schoonmaaklijst in het toilet.

Neem eens een kijkje bij ons Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis of binnentoilet.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een toiletcabine in Schijndel.

  • Ruime toiletcabine

  • Wekelijkse reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met ingebouwd urinoir

  • Afmetingen toilet: 112 x 120 x 233 cm (lxbxh)

Neem contact met ons op