Toiletwagens

Prijsoverzicht Toiletwagens

Groenendaal Verhuur biedt u de beste toiletwagens. Schoon, fris en gebruiksvriendelijk. De praktische indeling en het verzorgde interieur van onze toiletwagens zorgen voor een optimaal comfort. Ze hebben een nette uitstraling van buiten.
Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, evenement of een verjaardagsfeest bij u thuis; er is altijd een passende toiletwagen.

Complete levering

Voor alle toiletwagens die te verkrijgen zijn, geldt dat u een water- en stroomaanvoer nodig heeft en een vuilwater-afvoer. De toiletwagens worden geleverd inclusief alle benodigde slangen en kabels. Eventueel kan er een septic-tank worden meegeleverd (niet bij de prijs inbegrepen). Een septic-tank zorgt ervoor dat u slechts nog een vloeistofafvoer nodig heeft (zoals een roileringputje). Het andere afvalwater wordt dan opgevangen door de bijgeleverde tank.
De toiletwagens worden altijd compleet gevuld met toiletpapier, zeep en handdoekjes.
Heeft u geen vereiste aansluitingen of afvoer voor een toiletwagen ter beschikking? U kunt bij uw evenement bijvoorbeeld ook gebruik maken van toiletcabines. Heeft u wel de aansluitingen en wilt u uw gasten extra hygiëne en comfort bieden? Dan biedt Groenendaal Verhuur u de mobiele badkamer.
Voor alle mogelijkheden kunt u een kijkje nemen bij het assortiment op deze site. Zo biedt u een optimale sanitaire voorziening aan uw gasten en bezoekers en heeft u het goed geregeld. Sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur zijn dan ook onmisbaar bij: concerten, festivals, sport evenementen, uitgaansgebieden, markten of braderieën. Maar zeker ook bij uw feestje thuis.

luxe-toiletwagen

Assortiment