Toiletunit 110

 235,00

excl. BTW (€ 284,35 incl. BTW)

 

Bekijk hier alle toiletwagens

Beschrijving

Toiletunit huren bij Groenendaal

Toiletunit 110 is ideaal om in te zetten als je tijdelijk geen gebruik kunt maken van je sanitairgroep. Deze kleine maar luxe toiletunit bestaat uit een los damestoilet en een los herentoilet. Beide toiletten zijn voorzien van een wastafel. Voor een meerprijs kunnen er ook navullingen voor de zeepdispensers en handdoekjes meegeleverd worden.

Onze toiletunit wordt op de afgesproken datum en locatie geleverd. Bij de levering dient er een heftruck aanwezig te zijn om de toiletunit van de servicewagen af te halen. De chauffeur sluit daarna de unit aan. Heb je geen aan- of afvoer beschikbaar op je locatie? Dan is een wateraanhanger wellicht een oplossing!

Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een toiletunit? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De toiletunit wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de unit op locatie voor je aan. De unit wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. We leveren op locatie en sluiten de wagen voor je aan. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte leverplaats.  

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De plaatsing van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor een toiletunit huren voor een feestje bij je thuis. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een luxe toiletunit aan voorzien van 2 volwaardige toiletten.
  2. De unit wordt op locatie geleverd en aangesloten.
  3. Er dient bij de levering een heftruck aanwezig om de unit van de servicewagen af te halen.
  4. Minimale huurperiode is twee weken. De unit korter nodig? Dat kan. Het tarief van 2 weken wordt dan berekend.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant