Wateraanhanger

 375,00

excl. BTW (€ 453,75 incl. BTW)

Bekijk hier alle toiletwagens

Beschrijving

Kleine wateraanhanger huren

Een kleine wateraanhanger is een ideale oplossing als je een toiletwagen wil huren maar geen wateraanvoer of waterafvoer op locatie hebt. De wateraanhanger bestaat namelijk uit een schoon watertank (1000 l) en een vuil watertank (2000 l). Je kunt deze wateraanhanger huren in combinatie met een toiletwagen huren – bijvoorbeeld toiletwagen 111 of toiletunit 110. Op die manier kunnen er 50 tot 100 mensen gebruik maken van een schoon toilet.

Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een wateraanhanger? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten

We sluiten de wateraanhanger op locatie voor je aan. De toiletwagen is daarna meteen klaar voor gebruik. De wagen wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. We leveren op locatie en sluiten de wagen voor je aan. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte plaats voor de toiletvoorziening.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Toiletverhuur specialist

Naast toiletten voor op feesten en festivals, levert Groenendaal ook toiletten op de bouwplaats of voor bij een verbouwing. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant