Vermaalpomp

 225,00

Exclusief BTW
Per gebruiksdag

Vermaalpomp voor toiletwagen: nodig bij een grote afstand tot aan afvoer

Beschrijving

Vermaalpomp huren bij je toiletwagen

Je bent bij Groenendaal Verhuur een toiletwagen met vermaalpomp huren voor op een feestje of evenement. Een vermaalpomp wordt aangesloten op de afvoer van de toiletwagen. De vermaalpomp zorgt ervoor dat vaste delen worden vermaald. De last op de afvoerslang wordt verminderd en er blijft voldoende druk op de slang, zodat het vuile water weg kan lopen. Een vermaalpomp huren is noodzakelijk als de afstand van de toiletwagen tot aan de afvoermogelijkheid groter is dan 20 meter.  Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een toiletwagen met septiczeef? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten

De toiletwagen wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de wagen op locatie voor je aan. De eindschoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. De wagen wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. We leveren op locatie en sluiten de wagen met septiczeef voor je aan. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte leverplaats.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Specialist in Toiletten

Naast toiletten voor op een feestje of evenement, levert Groenendaal ook toiletten voor op een bouwplaats. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Titel

Ga naar de bovenkant