Septiczeef met pomp

 85,00

Exclusief BTW
Prijs per gebruiksdag

Septiczeef met vermaalpomp voor toiletwagen: voor aansluiting op kleine afvoer binnen 25 meter

Beschrijving

Septiczeef met vermaalpomp huren bij je toiletwagen

Je bent bij Groenendaal Verhuur aan het juiste adres voor het huren van een toiletwagen inclusief septiczeef met vermaalpomp voor op een feestje of evenement. Een septiczeef met vermaalpomp wordt aangesloten op de afvoer van de toiletwagen. Een septiczeef met vermaalpomp doet twee dingen. De vaste materialen zoals toiletpapier worden uit het afvalwater gezeefd. Er blijft spoelwater over. Dit water wordt door een kleine pomp het riool in gepompt. Omdat er nu alleen vuil water overblijft dat afgevoerd moet worden, is bijvoorbeeld een schrobputje/afvoerputje voldoende en is een grote rioolput niet noodzakelijk. Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een toiletwagen met septiczeef? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten

De toiletwagen wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de wagen op locatie voor je aan. De eindschoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. De wagen wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. We leveren op locatie en sluiten de wagen met septiczeef voor je aan. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte leverplaats.  Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Specialist in Toiletten

Naast toiletten voor op een feestje of evenement, levert Groenendaal ook toiletten voor op een bouwplaats. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Titel

Ga naar de bovenkant