Toiletwagen VIP 315

 410,00

Prijs excl. BTW (€ 496,10 incl. BTW)
Extra gebruiksdag € 95,00

175 tot 225 personen.
Bekijk hier alle toiletwagens

Beschrijving

Grote toiletwagen VIP huren bij Groenendaal

De grote toiletwagen VIP van Groenendaal zorgt voor een nette toiletvoorziening voor de gasten van je feestje. Deze wagen bevat 3 damestoiletten, 1 heren toilet en 5 urinoirs. Daarnaast is de wagen uitgerust met twee wastafels, led-verlichting, twee elektrische kachels en radio. Het serviceluik  is voorzien van na-vullingen voor de zeepdispensers en handdoekjes. Hier kunt u tegen een meerprijs gebruik van maken.

Toiletwagen VIP 315 wordt op de afgesproken datum en locatie geleverd. De chauffeur sluit de wagen op locatie aan. 

Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een toiletwagen? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De toiletwagen wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de wagen op locatie voor je aan. De wagen wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. We leveren op locatie en sluiten de wagen voor je aan. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte leverplaats. 

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De plaatsing van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor een toiletwagen huren. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een luxe toiletwagen aan met drie dames toiletten, 1 heren toilet en 5 urinoirs. Je kunt zo 175 tot 225 personen gebruik laten maken van een nette toiletvoorziening.
  2. De wagen wordt op locatie geleverd en aangesloten. Bezorgkosten worden berekend door het kilometer tarief te vermenigvuldigen met het aantal kilometers te rijden vanaf Elshout. 
  3. De huurprijs is per dag. Voor een extra gebruiksdag betaal je €50,- ex btw. Heb je de toiletwagen voor een langere tijd nodig? Dan maken we graag een passende offerte.
  4. De huurder is verantwoordelijk voor eventuele schades zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden.95

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant