Grote Wateraanhanger

 525,00

excl. BTW (€ 635,25 incl. BTW)

Bekijk hier alle toiletwagens

Beschrijving

Grote wateraanhanger huren

Een wateraanhanger is een ideale oplossing als je een toiletwagen wil huren maar geen wateraanvoer of waterafvoer op locatie hebt. De wateraanhanger bestaat namelijk uit een schoon watertank (2000 l) en een vuil watertank (3000 l). Je kunt deze wateraanhanger huren in combinatie met een toiletwagen – bijvoorbeeld  toiletwagen 212 VIPtoiletwagen 312 Luxe of toiletwagen 313 VIP. Op die manier kunnen er 150 tot 200 mensen gebruik maken van een schoon toilet.

Naast wateraanhangers en toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. We bieden je zo graag een passende sanitaire voorziening. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Vragen?

Heb je vragen over een grote wateraanhanger huren? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De wateraanhanger wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de wagen voor je aan op de toiletwagen. De beide wagens worden weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert degelijke producten. In combinatie met een toiletwagen kunnen we je een toiletvoorziening aanbieden die op elke locatie plaatsbaar is.

Reiniging en levering

De wateraanhanger wordt op locatie geleverd en aangesloten. De toiletwagen is daarna meteen klaar voor gebruik. De toiletwagen wordt achteraf door ons gereinigd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Heb je geen afvoer op locatie, dan denken we graag met je mee.

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Specialist in toiletverhuur

Naast toiletten voor een op feesten en festivals levert Groenendaal ook toiletten voor op bouwplaatsen en verbouwingen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant