Toiletwagen Luxe 312

 315,00

Prijs excl. BTW (€ 381,15 incl. BTW)
Extra gebruiksdag €60,- excl. btw

125 tot 175 personen.
Bekijk hier alle toiletwagens

Beschrijving

Toiletwagen evenement huren

Toiletwagen Luxe 312 is ideaal om in te zetten tijdens feestjes, evenementen en bruiloften. Deze luxe toiletwagen evenement bestaat uit een drie damestoiletten, één herentoilet en twee urinoirs. De wagen is voorzien van twee wastafels. Deze toiletwagen kan daarom ingezet worden op een feest met 125 tot 175 gasten.

Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. Om er zeker van te zijn dat je de gasten van je evenement een schoon toilet aan kunt bieden, kun je een toiletdame inhuren tijdens je evenement. Zij zorgt ervoor dat de toiletten netjes en schoon blijven en dat er tijdens het hele evenement voldoende toiletpapier aanwezig is. Neem contact met ons op en ontvang een passende offerte.

Vragen?

Heb je vragen over een toiletwagen evenement huren? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De toiletwagens wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de wagen voor je aan.  De wagen wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schone en degelijke toiletvoorziening. De wagen is na aansluiting direct klaar voor gebruik. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte leverplaats voor de toiletwagen. 

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of dat nu voor een verbouwing of een evenement is, we regelen het graag!

Wat je niet mag verwachten.

De plaatsing van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend

Specialist in toiletverhuur

Groenendaal staat bekend om onze goede producten en uitstekende schoonmaakservice. Naast toiletwagens leveren we ook toiletten voor op feesten en evenementen maar ook toiletten voor verbouwingen en bouwplaatsen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Geen afvoer op locatie aanwezig?

De kleine toiletwagen heeft verschillende aansluitingen nodig: een wateraanvoer, een waterafvoer en een stroomaanvoer nodig. Heb je geen aan- en afvoer op locatie, dan heb je 3 opties.

  1. Je hebt hebt geen rioolafvoer op locatie maar wel een klein putje; is dat geval heb je een septiczeef nodig
  2. Je hebt een klein putje op maximaal 25 meter afstand van de toiletwagen; je hebt dan een septiczeef met pomp of vermaalpomp nodig.
  3. Je hebt geen aan- of afvoer op locatie; je hebt dan een wateraanhanger nodig.

Heb je nog vragen over de benodigde aan- en afvoeren op locatie? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant