Welke aansluitingen heb je nodig voor een toiletwagen?

Je wilt een toiletwagen bij ons huren, en weten of op de locatie de juiste aansluitpunten voor de toiletwagen aanwezig zijn. Hieronder leggen wij je uit welke aansluitingen je voor onze toiletwagens nodig hebt.

Heb je geen aansluitingen beschikbaar. Kijk dan eens bij de wateraanhangwagens. Deze wagens vervangen de water en rioolaansluiting.

Water

Een wateraanvoer is een van de belangrijkste aansluitingen voor toiletwagen. Binnen 10 meter van de toiletwagen is er een kraan nodig met een gardena-koppeling of een geka-koppeling. De toiletwagen wordt zo voorzien van schoon water voor de spoelingen en kraantjes.
De waterslang wordt door ons meegeleverd.

aansluitingen toiletwagen groenendaal verhuur

Stroom

De toiletwagen wordt aangesloten op een normaal 230V stopcontact op locatie. De verlengkabel is 20 meter lang. Natuurlijk nemen wij deze verlengkabel voor je mee.

stopcontact voor toiletwagen

Afvoerputje

De toiletwagen plaatsen we graag zo dicht mogelijk bij de afvoerput. De maximale afstand tussen de afvoerput en de toiletwagen mag 8 meter zijn.

Heb je geen grote afvoerput of is de afstand tussen de toiletwagen en de put langer dan 8 meter? Dan kan er een septiczeef tussen de toiletwagen en de afvoerput geplaatst worden. Deze septiczeef vangt de vaste materialen zoals toiletpapier op. Omdat er nu alleen afval water overblijft, is een klein putje voldoende. Ook kan de afstand tussen de toiletwagen en de septictank met enkele meters worden verlengd.

afvoerputje voor toiletwagen

Neem contact met ons op