Toiletwagen VIP 212 huren

 325,00

excl. BTW (€ 393,25 incl. BTW)

Extra gebruiksdag €60,- excl. btw.

100 tot 150 personen.

Bekijk hier alle toiletwagens

Beschrijving

Luxe toiletwagen VIP huren

Toiletwagen 212 VIP is ideaal om in te zetten tijdens luxe feestjes, evenementen en bruiloften. Deze luxe toiletwagen bestaat uit een twee damestoiletten, één herentoilet en twee urinoirs. De VIP wagen is netjes afgewerkt, uitgerust met LED-verlichting en aan de binnenkant voorzien van mooie stickers. Je kunt daarom de toiletwagen VIP huren voor een feest met 100 tot 150 gasten.

Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over de toiletwagen VIP huren? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De toiletwagen wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de wagen voor je aan. De wagen wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. We leveren op locatie en sluiten de wagen voor je aan. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte leverplaats voor de toiletwagen.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of dat nu voor een verbouwing of een evenement is, we regelen het graag!

Wat je niet mag verwachten.

De plaatsing van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend

Specialist in toiletverhuur

Naast toiletwagens levert Groenendaal ook andere toiletvoorzieningen voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Geen afvoer op locatie aanwezig voor toiletwagen VIP?

De toiletwagen VIP heeft verschillende aansluitingen nodig: een wateraanvoer, een waterafvoer en een stroomaanvoer nodig. Heb je geen aan- en afvoer op locatie, dan heb je 3 opties.

  1. Je hebt hebt geen rioolafvoer op locatie maar wel een klein putje; is dat geval heb je een septiczeef nodig
  2. Je hebt een klein putje op maximaal 25 meter afstand van de toiletwagen; je hebt dan een septiczeef met pomp of vermaalpomp nodig.
  3. Je hebt geen aan- of afvoer op locatie; je hebt dan een wateraanhanger nodig.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant