Toiletwagen Luxe 111

 235,00

excl. BTW (€ 284,35 incl. BTW)

Extra gebruiksdag €60,- excl. btw.

Bekijk hier alle toiletwagens

Beschrijving

Kleine toiletwagen huren

De kleine toiletwagen van Groenendaal Verhuur is een ideale oplossing voor kleine feestjes. Met deze toiletwagen kun je de gasten van je feestje een schoon toilet aanbieden. De wagen is uitgerust met een damestoilet, een heren toilet en een urinoir. Zowel het damestoilet als het heren toilet bevatten een wastafel. Je kunt de kleine toiletwagen zo die manier gemakkelijk inzetten voor feesten met 50 tot 100 gasten.

Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Vragen?

Heb je vragen over het huren van de kleine toiletwagen? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De toiletwagens wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de wagen voor je aan.  De wagen wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. De wagen is na aansluiting direct klaar voor gebruik. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte leverplaats voor de toiletwagen. 

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of dat nu voor een verbouwing of een evenement is, we regelen het graag!

Wat je niet mag verwachten.

De plaatsing van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend

Toiletverhuur specialist

Naast toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Geen afvoer op locatie aanwezig?

De kleine toiletwagen heeft verschillende aansluitingen nodig: een wateraanvoer, een waterafvoer en een stroomaanvoer nodig. Heb je geen aan- en afvoer op locatie, dan heb je 3 opties.

  1. Je hebt hebt geen rioolafvoer op locatie maar wel een klein putje; is dat geval heb je een septiczeef nodig
  2. Je hebt een klein putje op maximaal 25 meter afstand van de toiletwagen; je hebt dan een septiczeef met pomp of vermaalpomp nodig.
  3. Je hebt geen aan- of afvoer op locatie; je hebt dan een wateraanhanger nodig.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant