Toiletwagen VIP 313

 375,00

Prijs excl. BTW (€ 453,75 incl. BTW)
Extra gebruiksdag €85,- excl. btw

150 tot 200 personen.
Bekijk hier alle toiletwagens

Beschrijving

Toiletwagen te huur bij Groenendaal

Toiletwagen VIP 313 is ideaal om in te zetten tijdens feestjes, evenementen en bruiloften. Deze luxe toiletwagen bestaat uit een drie damestoiletten, één herentoilet en twee urinoirs. De wagen is voorzien van twee wastafels. Deze toiletwagen kan daarom ingezet worden op een feest met 150 tot 200 gasten.

Naast toiletwagens heeft Groenendaal ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. Om er zeker van te zijn dat je de gasten van je evenement een schoon toilet aan kunt bieden, kun je een toiletdame inhuren tijdens je evenement. Zij zorgt ervoor dat de toiletten netjes en schoon blijven en dat er tijdens het hele evenement voldoende toiletpapier aanwezig is.

Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over toiletwagen te huur bij Groenendaal? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

De toiletwagens wordt geleverd op de afgesproken tijd en locatie. Wij sluiten de wagen voor je aan.  De wagen wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. We leveren op locatie en sluiten de wagen voor je aan. We denken graag met je mee mocht je op locatie geen aan- of afvoer hebben.

Reiniging en levering

De chauffeur kijkt samen met jou naar een geschikte leverplaats voor de toiletwagen.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Specialist in toiletverhuur

Naast toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Geen afvoer op locatie aanwezig?

De toiletwagen heeft verschillende aansluitingen nodig: een wateraanvoer, een waterafvoer en een stroomaanvoer nodig. Heb je geen aan- en afvoer op locatie, dan heb je 3 opties.

  1. Je hebt hebt geen rioolafvoer op locatie maar wel een klein putje; is dat geval heb je een septiczeef nodig
  2. Je hebt een klein putje op maximaal 25 meter afstand van de toiletwagen; je hebt dan een septiczeef met pomp of vermaalpomp nodig.
  3. Je hebt geen aan- of afvoer op locatie; je hebt dan een wateraanhanger nodig.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant