Toiletwagen verhuur

Prijsoverzicht toiletwagen verhuur

Groenendaal Verhuur verhuurt u de beste toiletwagen. Schoon, fris en gebruiksvriendelijk. De praktische indeling en het verzorgde interieur van de toiletwagens zorgen voor een optimaal comfort. Uiteraard hebben ze ook een nette uitstraling aan de buitenkant.
Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, evenement of een verjaardagsfeest bij u thuis; er is altijd een toiletwagen die bij uw wensen past.

Toiletwagen verhuur met complete levering

Voor alle toiletwagens die te verkrijgen zijn, geldt dat u een water- en stroomaanvoer nodig heeft plus een vuilwater-afvoer. De toiletwagen verhuur is inclusief alle benodigde slangen en kabels. Eventueel kan er een septic-tank worden meegeleverd (niet bij de prijs inbegrepen). Een septic-tank zorgt ervoor dat u slechts nog een vloeistofafvoer nodig heeft (zoals een roileringputje). Het overige afvalwater wordt dan opgevangen door de tank.
De toiletwagens worden altijd compleet gevuld met toiletpapier, zeep en handdoekjes.
Heeft u niet de vereiste aansluitingen of afvoer voor een toiletwagen ter beschikking? U kunt bij uw evenement bijvoorbeeld ook gebruik maken van toiletcabines. Heeft u wel de aansluitingen en wilt u uw gasten extra hygiëne en comfort bieden? Dan biedt Groenendaal Verhuur u de mobiele badkamer.
Voor alle mogelijkheden kunt u een kijkje nemen bij het assortiment op deze site. Zo biedt u optimale sanitaire voorzieningen aan uw gasten en bezoekers en heeft u het perfect geregeld. Sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur zijn dan ook onmisbaar bij: concerten, festivals, sport evenementen, uitgaansgebieden, markten of braderieën. Maar zeker ook bij uw feestje thuis.

toiletwagens