Toilet evenement

 70,00

excl. BTW (€ 84,70 incl. BTW)
per gebruiksdag/weekend

Bezorgkosten staan vermeld in de offerte

Ander toilet of plaskruis nodig?

Evenementenorganisatie? Kijk hier!

 

Beschrijving

Toilet evenement huren

Je bent bij Groenendaal aan het juiste adres voor het huren van een toilet voor op een feestje thuis of op een evenement of festival. Deze toiletcabines zijn ideaal als je een extra toiletvoorziening nodig hebt. Onze toiletcabines zijn in te zetten op ieder evenemententerrein omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak, dat doen wij voor je achteraf! Naast toiletcabines heeft Groenendaal ook toiletwagens en plaskruizen. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over het huren van een toilet evenement? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

Het toilet evenement wordt geplaatst op de afgesproken locatie. Je hoeft bij de plaatsing niet aanwezig te zijn. De reiniging zit bij de prijs inbegrepen. Het toilet wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering

We leveren het toilet bij jou op de feestlocatie. Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toilet. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor toiletten op de bouwplaats of voor een verbouwing. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. We bieden je graag een modern, tijdelijk toilet. Eén die je door kunt spoelen. Er zijn geen aansluitingen voor nodig.
  2. Het toilet wordt op de afgesproken datum bezorgd. Wat zijn de bezorgkosten?
  3. De chauffeur plaatst het toilet op een goed te bereiken locatie.
  4. Het bedrag kan worden betaald zoals op de huurovereenkomst staat vermeld.

Specialist in toilet verhuur

Naast toiletten voor een feest of evenement, levert Groenendaal ook toiletten voor op de bouwplaats.  Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Misschien vindt u deze ook leuk…

Titel

Ga naar de bovenkant