Toiletwagen huren bij Groenendaal Verhuur

Sanitair Verhuurspecialist

Groenendaal Verhuur is specialist in het verhuren van toiletten op evenementen en feesten. Een toiletwagen op je feestje is een luxe oplossing als je meer toiletvoorzieningen nodig hebt. Ons assortiment bestaat uit verschillende toiletwagens met verschillende aantallen in dames toiletten, heren toiletten en urinoirs. Zo hebben we mogelijkheden voor kleine feestjes van 50 tot 100 personen tot grotere feesten waar we meerder toiletwagens kunnen plaatsen.

De toiletwagens hebben een wateraanvoer, waterafvoer en stroomaanvoer nodig. Zijn deze aansluitingen niet aanwezig op locatie, vraag dan naar de mogelijkheden. We hebben bijvoorbeeld ook een septiczeef, vermaalpomp of een wateraanhanger in het assortiment. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

De toiletwagen wordt op locatie geleverd en voor je aangesloten. De wagen is daarna meteen klaar voor gebruik. Op de afgesproken datum wordt de wagen weer opgehaald. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over de schoonmaak, die verzorgen wij voor je en zit bij de prijs inbegrepen. Wil je zorgen dat de toiletten tijdens het hele festival netjes en schoon blijven? Dan kun je gemakkelijk een toiletjuffrouw bij ons boeken. Een toiletwagen huren wordt zo wel erg gemakkelijk!

Groenendaal heeft naast toiletwagens ook toiletcabines en plaskruizen in het assortiment. We kijken graag met je mee om een passende oplossing voor je te vinden. Ook voor toiletten op een bouwplaats of verbouwing kun je bij ons terecht.

Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Bel naar 0416-375423 of stuur een mailtje naar info@groenendaalverhuur.nl.