Toiletcabine huren

Bezorgkosten zijn €0,30 cent per kilometer tot locatie berekend vanaf 5154 EG.

Prijs inclusief schoonmaak achteraf.

 70,00Aan offerte toevoegen

Toiletcabine voor feest of evenement

Je bent bij Groenendaal aan het juiste adres voor het huren van een nette toiletcabine voor op een feestje of evenement. Je kunt op die manier de gasten van je feestje een schoon toilet aanbieden. Onze toiletcabines zijn in te zetten op elk evenement omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. De cabines zijn uitgerust met een apart toilet en een urinoir. Voor feesten en evenementen hebben we drie uitvoeringen: en standaard toiletcabine, een luxe toilet met wastafel en een VIP Toilet. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Wat je mag verwachten.

Het toilet wordt geplaatst op de afgesproken locatie. Je hoeft bij de plaatsing niet aanwezig te zijn. De reiniging achteraf zit bij de prijs inbegrepen. Het toilet wordt weer op de afgesproken datum opgehaald.

Goed product.

Groenendaal levert een schoon en degelijke toiletvoorziening. Aansluitingen zoals een riool- of wateraansluiting zijn niet nodig. Zo kunnen de toiletvoorzieningen in elke situatie worden ingezet.

Reiniging en levering.

Evenementen toiletten worden door heel Brabant geleverd. Over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, de reiniging zit bij de prijs inbegrepen en wordt door ons verzorgd.

Klantenservice.

Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met het huren van een toiletvoorziening. Of je nu een een toilet nodig hebt voor op een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

De reiniging van de toiletten wordt door Groenendaal verzorgd maar dat betekent niet dat jij als huurder geen zorg draagt voor de toiletvoorzieningen. Zo is het niet de bedoeling om het restafval van je verbouwing of evenement in het toilet te gooien. Je mag ook niet verwachten dat we midden in de nacht een toilet komen leveren als je leidingen zijn gesprongen. We helpen je dan graag de volgende ochtend

Sanitair verhuurspecialist

Naast toiletten voor op feesten en festivals levert Groenendaal ook toiletten voor een verbouwing of voor op de bouwplaats. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

  • Reiniging bij prijs inbegrepen

  • Geen aansluitingen nodig dus overal plaatsbaar

  • Inclusief doorspoelsysteem

  • Met apart urinoir en optionele wastafel