Solo urinoir huren

Solo urinoir bouw

€17,50 excl. BTW per weeknummer (minimaal 3 weken)

 

Solo urinoir feest/evenement

€35 excl. BTW/Transport (per weekend)

Solo urinoir huren - Groenendaal Verhuur

 

  • Afmeting 33 x 39 x 120 cm (lxbxh)
  • Reservoir van 50 liter
  • Geen aansluitingen nodig
  • Compact en eenvoudig in gebruik
  • Grote capaciteit
  • Anti-wildplassen

 

De voordelen van een solo urinoir

De kleine mobiele eenpersoons urinoir is zeer geschikt bij hoogbouw en renovatiewerken, maar natuurlijk ook bij een klein feestje thuis. Deze solo urinoir kan door zijn geringe afmetingen bijna overal geplaatst worden. Wildplassen wordt zo op een makkelijke manier tegengegaan.

Door de grote handgreep bovenaan en de wieltjes is deze solo urinoir gemakkelijk te verplaatsen op de bouw en kan deze ook met een bouwlift worden verplaatst voor de wekelijkse reiniging. De hogere zijkanten van deze solo urinoir geven de gebruiker privacy.

Groenendaal Verhuur levert deze urinoirs bij u aan huis, en zorgt voor de reiniging achteraf. De schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Voor bouwprojecten kan wekelijkse reiniging plaatsvinden. U heeft er zelf geen omkijken naar, dat is wel zo makkelijk.

De PeeOne bij Groenendaal Verhuur

Natuurlijk verhuurt Groenendaal Toilet Verhuur de solo urinoir, maar we hebben veel meer in ons assortiment. Ook verhuren we toiletcabines voor bouwplaatsen en voor evenementen. Extra comfort voor gebruikers creëert u door bijvoorbeeld een handwasstation te plaatsen om zo de gewenste persoonlijke hygiëne van uw gasten te verhogen. Andere sanitaire voorzieningen zoals luxe toiletwagens kunt u terugvinden in het assortiment op onze website.

Dit uiteraard met de uitstekende service zoals u van ons gewend bent.

Neem eens een kijkje bij Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen.
Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Assortiment

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.