Reiniging schaftwagen

 52,50

Prijs is een vanaf prijs, exclusief btw.
Op dit moment wordt een diesel-toeslag gehanteerd. Klik hier voor de huidige prijstoeslag.

Wekelijks in te plannen of op afroep.

 

 

Beschrijving

Schoonmaakservice schaftwagen

Met de uitstekende schoonmaakservice van Groenendaal Verhuur zorg je er voor dat je schaftwagen er weer keurig uit ziet. Het is natuurlijk wel zo fijn dat je medewerkers hun boterhammetje op een schone plek op kunnen eten. Onze schoonmaakservice zorgt er dan ook voor dat het interieur van de wagen wordt afgedaan, dat de vloeren worden gestofzuigd en gedweild en dat de ramen worden gewassen. 

Je kunt de schoonmaakservice wekelijks inplannen of een enkele keer inplannen op afroep. De schaftwagens in elke regio in Nederland worden op een vaste dag in de week gereinigd. Neem contact met ons op om te kijken op welke dag jouw schaftkeet gereinigd kan worden. Je kunt via Groenendaal gelijk een schaftkeet met schoonmaakservice huren of je kunt de schoonmaakservice inschakelen voor je eigen schaftkeet.

Naast onze schoonmaakservice heeft Groenendaal ook een uitgebreid verhuur assortiment. Zo verhuren we voor bouwplaatsen en verbouwingen ook toiletcabinesbinnentoiletten en plaszuilen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Vragen?

Heb je vragen over de schoonmaak van een schaftkeet? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Wat je mag verwachten.

Onze schoonmaakservice zorgt ervoor dat de schaftwagen er weer pico bello uit ziet. Je hoeft bij de schoonmaak niet aanwezig te zijn, onze medewerkers kunnen zelfstandig aan de gang.

Goed product

De medewerkers van onze schoonmaakservice komen langs om de schaftkeet op locatie te reinigen. Ze kunnen zelfstandig aan de slag al is het wel makkelijk als alle deuren open gelaten worden. 

Reiniging en levering

Je kunt de schoonmaakservice wekelijks inplannen of een enkele keer op afroep. De medewerkers doen iedere week een regio op een vaste dag aan. Op deze dag komen zij dan langs voor de schoonmaak.

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om u te helpen met het huren van een schaftkeet. Of je nu een toilet nodig hebt voor een bouwplaats of voor op een evenement, we regelen het allemaal!

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de medewerkers van de schoonmaakservice ook gelijk de hele locatie schoonmaken en de auto’s wassen. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houden onze werknemers zich dan ook aan.

Bij Groenendaal ben je aan het juiste adres voor toiletten op de bouwplaats of voor een verbouwing. Wij staan bekend om onze frisse toiletten en goede service. Hoe het precies allemaal in zijn werking gaat lees je hieronder.

  1. De dames van de schoonmaakservice komen de schaftkeet op locatie reinigen.
  2. De reiniging kan wekelijks ingepland worden, of op afroep. De schaftkeet wordt op een vaste dag in de week gereinigd.
  3. Bij elke reiniging wordt het interieur lekker schoongemaakt, de vloeren gedweild en de ramen gewassen.

Specialist in toiletverhuur

Naast toiletten en schaftwagens voor een verbouwing of voor op de bouwplaats, levert Groenendaal ook toiletten voor op feesten en festivals. Neem eens een kijkje in ons assortiment en bekijk de mogelijkheden.

Titel

Ga naar de bovenkant