Je wilt een toiletwagen bij ons huren, en weten of op de locatie de juiste aansluitpunten voor de toiletwagen aanwezig zijn. Hieronder leggen wij je uit wat voor aansluitingen je voor onze toiletwagens nodig hebt.


Water

Binnen 10 meter van de toiletwagen moet een kraan met een gardena-koppeling of een geka-koppeling aanwezig zijn. De toiletwagen wordt zo voorzien van schoon water voor de spoelingen en kraantjes. De waterslang wordt door ons meegeleverd.
water aansluitingen voor toiletwagen


Stroom

De toiletwagen wordt aangesloten op een normaal 220V stopcontact. Dit stopcontact moet binnen 20 meter van de te plaatsen toiletwagen aanwezig zijn. Natuurlijk nemen wij de verlengkabel voor u mee!
stroom aansluiting voor toiletwagen


Afvoerputje

De toiletwagen moet zo dicht mogelijk bij de afvoerput geplaatst worden. De maximale afstand tussen de afvoerput en de toiletwagen mag 8 meter zijn. Heeft u geen grote afvoerput of is de afstand tussen de toiletwagen en de put langer dan 8 meter? Dan kan er een septiczeef tussen de toiletwagen en de afvoerput geplaatst worden. Deze septiczeef vangt de vaste materialen zoals toiletpapier op. Omdat er nu alleen afval water overblijft, is een klein putje voldoende. Ook kan de afstand tussen de toiletwagen en de septictank met enkele meters worden verlengd. 
afvoerputje voor toiletwagen


Assortiment