Maak hieronder je keuze:

toilet bouw huren
toilet feest evenement


Service en reiniging wc voor de bouw

In ons verzorgingsgebied kunnen wij binnen 24 uur een toilet plaatsen. Elke week wordt iedere toiletcabine door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet of feesttoilet.

wc huren voor op de bouw

wc huren voor een feest/evenement

Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)

  • Geen aansluitingen nodig
  • Luxe spoeling
  • Snelle 24-uurs levering
  • Bouw: 1 toiletcabine per 8 werkzame personen
  • Bouw: Plaatsing en wekelijkse reiniging inbegrepen


Wc huren

Bij Groenendaal WCVerhuur huur je de schoonste wc. Schoon, fris, groen en makkelijk te gebruiken. Er zijn namelijk geen aansluitingen voor nodig. Alle wc’s van onze wcverhuur hebben een nette uitstraling van buiten, hebben een grote opvangtank en zijn makkelijk te plaatsen.
Bij Groenendaal Toiletverhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met doorspoelsysteem, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook veel hygiënischer dan een standaard toiletcabine. Daarom is een wc-cabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een bouw of op een evenement.
Als extra huur je de handwasunit of een plaskruis om de sanitaire voorzieningen compleet te maken.
Heb je interesse in een toiletwagen? Dit en meer kun je terugvinden in het assortiment.


WC huren: Service en reiniging voor de bouw

In ons verzorgingsgebied kunnen wij binnen 24 uur een mobiel toilet plaatsen. Voor de bouw geldt dat elke week iedere toiletcabine door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen wordt gereinigd en onderhouden.
Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal toiletverhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet. Bij een wc voor een evenement zijn de schoonmaakkosten bij de prijs inbegrepen.

  • Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
  • Bouw: 1 toiletcabine per 8 werkzame personen
  • Geen aansluitingen nodig
  • Plaatsing en reiniging inbegrepen
  • Met doorspoelsysteem

 

Assortiment