Wc huren bij Groenendaal

Je kunt gemakkelijk een wc huren bij Groenendaal Verhuur. Of dat nu een wc is voor een verbouwing of bouwplaats, of juist een wc voor een feestje, we helpen je graag verder!

Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)

  • Geen aansluitingen nodig
  • Luxe spoeling en apart urinoir
  • Bouw: 1 toiletcabine per 8 werkzame personen
  • Bouw: Plaatsing en wekelijkse reiniging inbegrepen
  • Evenement: Reiniging bij prijs inbegrepen.
  • Evenement: Levering en ophalen op afspraak

Wc bouw

wc huren voor op de bouw

 35,50Aan offerte toevoegen

Wc evenement

wc huren voor op een evenement

 70,00Aan offerte toevoegen

Wc huren bij Groenendaal

Bij Groenendaal WCVerhuur huur je de schoonste wc. Schoon, fris, groen en makkelijk te gebruiken. Er zijn namelijk geen aansluitingen voor nodig. Alle wc’s van onze wcverhuur hebben een nette uitstraling van buiten, hebben een grote opvangtank en zijn makkelijk te plaatsen.
Bij Groenendaal Toiletverhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met doorspoelsysteem, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook veel hygiënischer dan een standaard toiletcabine. Daarom is een wc-cabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een bouw of op een evenement. Als extra huur je de handwasunit of een plaskruis om de sanitaire voorzieningen compleet te maken.

Service en reiniging voor wc voor de bouw

Wij rijden wekelijks vaste route in verschillende gebieden in Noord-Brabant, Gelderland en de Randstad. Elke week wordt iedere toiletcabine door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het wc. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet of feesttoilet.

Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.