Toitoi huren bij Groenendaal

Je kunt gemakkelijk een toitoi huren bij Groenendaal Verhuur. Of dat nu een toitoi is voor een verbouwing of bouwplaats, of juist een wc voor een feestje, we helpen je graag verder!

Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)

  • Geen aansluitingen nodig
  • Luxe spoeling en apart urinoir
  • Bouw: 1 toiletcabine per 8 werkzame personen
  • Bouw: Plaatsing en wekelijkse reiniging inbegrepen
  • Evenement: Reiniging bij prijs inbegrepen.
  • Evenement: Levering en ophalen op afspraak

Toitoi bouw

wc huren voor op de bouw

 35,50Aan offerte toevoegen

Toitoi evenement

wc huren voor op een evenement

 70,00Aan offerte toevoegen

Een ToiToi toilet huren voor op de bouw, maar dan beter

Groenendaal Verhuur verhuurt je het beste toitoi-toilet. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen, een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. De naam toitoi-toilet is een veelgebruikte term voor een toiletcabine of een toilet voor op de bouw of voor op een evenement of feestje. Bij Groenendaal Verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een bouw of evenement.

Voor de bouwlocaties geldt dat elke week iedere toitoi toilet door onze eigen servicedienst met behulp van de servicewagen wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet.

ToiToi toilet voor feest of evenement

Heb je een feestje thuis of organiseer je een evenement? Dan heb je vast wel eens van een toitoi toilet gehoord. Een verplaatsbaar toilet, schoon bij je geleverd, klaar voor gebruik. Na afloop wordt het toilet door ons weer opgehaald en gereinigd, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Makkelijk zeg!
Er zijn toitoi toiletcabines leverbaar als standaard toilet, maar er zijn nog meer uitbreidingsmogelijkheden, zoals een toiletcabine met handwas of een vip toiletcabine die u terug kunt vinden in het assortiment op deze site.

We leveren de toitoi cabine bij je op locatie, je kunt samen met onze chauffeur kijken naar een geschikte plaats. Ook over de schoonmaak hoef je je niet druk te maken, deze is bij de prijs inbegrepen. Voor vragen over het huren van een toiletcabine kun je altijd contact met ons opnemen.