Maak hieronder je keuze:

toilet bouw huren
toilet feest evenement


Dé oplossing voor op de bouw of voor een feest/evenement

  • Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
  • Geen aansluitingen nodig
  • Met doorspoelfunctie en extra urinoir
  • Schoonmaak inbegrepen
  • Snelle 24-uurs levering

Een ToiToi toilet, maar dan beter

Groenendaal Verhuur verhuurt je het beste toitoi-toilet. Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen, een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. De naam toitoi-toilet is een veelgebruikte term voor een toiletcabine of een toilet voor op de bouw of voor op een evenement of feestje. Bij Groenendaal Verhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een bouw of evenement.


ToiToi toilet voor feest of evenement

Heb je een feestje thuis of organiseer je een evenement? Dan heb je vast wel eens van een toitoi toilet gehoord. Een verplaatsbaar toilet, schoon bij je geleverd, klaar voor gebruik. Na afloop wordt het toilet door ons weer opgehaald en gereinigd, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Makkelijk zeg!
Er zijn toitoi toiletcabines leverbaar als standaard toilet, maar er zijn nog meer uitbreidingsmogelijkheden, zoals een toiletcabine met handwas of een vip toiletcabine die u terug kunt vinden in het assortiment op deze site.

vraag je offerte van toiletcabines aan

ToiToi toilet op de bouwplaats

In ons levergebied kunnen wij binnen 24 uur een biobox-toilet plaatsen. Voor de bouwlocaties geldt dat elke week iedere bio box-toilet door onze eigen servicedienst met behulp van de servicewagen wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet.

vraag je offerte van toiletcabines aan


 

Assortiment