Toiletvoorziening voor verbouwing of renovatie

Je gaat verbouwen of renoveren. Dan is het handig om een toiletcabine, renovatietoilet of zelfs complete badkamer te huren. Zo hoef je niet naar de buren om te douchen of kunnen de bouwvakkers van hun eigen toiletcabine gebruik maken. Dat is gemak!

Tijdelijke badkamer of toilet huren voor verbouwing

Een frisse toiletcabine met een spoelsysteem, een renovatietoilet in je schuurtje of een badkamer op de oprit tijdens de verbouwing. Dit zijn makkelijke oplossingen als je tijdelijk niet kan beschikken over je toilet of badkamer thuis.

Onze frisse toiletcabines zijn doorspoeltoiletten. Na gebruik kun je deze dus gewoon als een normaal toilet doorspoelen.
De toiletten worden elke week door onze eigen reinigingsdienst schoongemaakt. Zo blijft het toilet schoon en fris. Wel zo fijn!

Een toilet kan je telefonisch of per mail bestellen. Nadat je een toiletcabine hebt besteld, wordt deze tijdens de vaste reinigingsroute door één van onze chauffeurs geplaatst. Klik hier voor de routes voor leveren en reinigen toiletcabines op bouwplaatsen.

Als je het toilet niet meer nodig hebt, kan je dat telefonisch of per mail doorgeven. De toiletcabine wordt tijdens de vaste reinigingsroute weer opgehaald.

Een mobiele badkamer is een kleine aanhanger met een douche, toilet en wastafel. Ook is er een luxe versie met vloerverwarming en een ligbad! Met een badkamer bij het huis kan je gemakkelijk douchen tijdens je badkamerverbouwing.

Neem contact met Groenendaal toilet verhuur