We kennen allemaal de toiletten met handgeschreven boodschappen op de deur. Vaak een mop of raadsel, een mooie poëzieregel en soms een telefoonnummer. Misschien schreef je zelf ook weleens op een toiletdeur? Met een potlood, pen of watervaste stift. Misschien wel met een fietssleutel? Afhankelijk van wat je voor handen had. En uiteraard je gemoedstoestand.

Je telefoonnummer achterlaten…
Een telefoonnummer op een toiletdeur. Dat intrigeert ons. Wie schrijft zoiets op? Met welk idee? En wie gaat überhaupt zo’n nummer bellen? En wat zeg je dan? “Spreek ik met de dame van het toilet?” Er zijn vele antwoorden denkbaar.

 

…een prima idee!
Kijkend vanuit de netwerkgedachte is een toilet eigenlijk een prima plek om je telefoonnummer achter te laten. Je bent immers verzekerd van een grote en diverse doelgroep die met een beetje geluk in korte tijd een paar keer je telefoonnummer ziet. Maar is het ook jóuw doelgroep? Zijn de mensen op het toilet ook geïnteresseerd in jouw boodschap?

Een boodschap achterlaten
Als verhuurder van onder meer mobiele toiletten is een wc-deur voor ons eigenlijk de ideale plek om onze boodschap achter te laten. Die lees jij immers terwijl jij de jouwe achterlaat op ons toilet.

Op zoek naar nieuwe netwerkkanalen
Onze contactgegevens op onze toiletdeuren. Zodat je ons eenvoudig kunt bereiken en kenbaar kunt maken dat je ook een mobiel toilet wilt huren of dat je erg tevreden bent over de service van onze toiletdames. Of dat je juist een lumineus idee hebt over onze service?

We hebben er lang over nagedacht…. We doen het niet. We weten namelijk zeker dat er betere manieren moeten zijn om onze doelgroep te bereiken. We willen bovendien het goede voorbeeld geven: op toiletdeuren schrijf je niet. ;-)

Een blog
Als professionele dienstverlener zoeken we continu naar nieuwe manieren om ons netwerk uit te breiden. Van dinerclubs en lokale netwerkclubs tot sociaal media en mond-tot-mondreclame. En zelfs een blog.

Via dit blog laten we je dan ook weten dat we graag ons netwerk willen uitbreiden. En dat we als professionele toiletverhuurder in contact willen komen met interessante partijen.

Heb jij tips?
Heb je tips voor ons? Zijn er bedrijven of organisatoren van evenementen waarvan je meent dat ze van ons bestaan móeten weten? Laat dan gerust jouw boodschap achter! Of neem rechtstreeks contact op met Eefje. Ja, de dame van het toilet!

Eefje Groenendaal bij een toiletwagen

Bel 0416 – 37 54 23 of stuur een mailtje: Eefje@groenendaaltoiletverhuur.nl