Een plaspaal huren voor een feestje of evenement

 

 • Afmeting 115 x 115 x 200 cm (lxbxh)
 • Capaciteit: 1500 plasbeurten
 • Geen aansluitingen nodig
 • 4 urinoirs in één
 • Grote capaciteit
 • Anti-wildplassen

Plaspaal bouw
€30 excl. BTW per weeknummer (minimaal 3 weken)

Plaspaal feest/evenement
€50 excl. BTW/Transport (per weekend)


Plaspaal voor een feestje thuis, of meerdere voor een evenement

Bij Groenendaal Verhuur ben je aan het goede adres voor het huren van een plaspaal. Een plaspaal is een plaskruis geschikt voor 4 personen (je kunt ook kiezen voor een éénpersoons-urinoir). De eigenlijke benaming is Kros of zoals wij het noemen: urinoirzuil of plaskruis. De Kros is voorzien van een opvang tank met een grote capaciteit. Een urinoirzuil kan op ieder terrein worden ingezet, omdat er geen aansluiting voor nodig is. De plaspaal is gemaakt van een lichtgewicht materiaal, waardoor het plaatsen ervan erg gemakkelijk is. De Kros is zeer geschikt voor evenementen, markten, braderieën, maar natuurlijk ook voor je feestje thuis. Er kunnen meerdere plaskruizen op een kleinere ruimte worden geplaatst. Heb je ook andere sanitaire voorzieningen nodig? Je kunt urinoirzuilen bijvoorbeeld combineren met toiletcabines, zodat ook de vrouwelijke gasten en bezoekers gebruik kunnen maken van sanitaire voorzieningen. Of een wastafel om het gebruikscomfort en de gewenste persoonlijke hygiëne van je gasten te verhogen. Er zijn nog andere mogelijkheden die je terug kunt vinden in het assortiment op deze site.


Plaspaal biedt vele voordelen

Door het plaatsen van een pispaal wordt wild plassen tegengegaan. De reguliere spoeltoiletten worden een stuk minder belast en blijven daardoor schoner en hygiënischer wat een groot voordeel is voor jezelf en voor je gasten en bezoekers. De Cros wordt geplaatst op de gewenste plek en na afloop van het feest of evenement wordt deze weer door Groenendaal Toilet Verhuur opgehaald. Je hebt geen zorgen: transport en schoonmaak worden voor je geregeld. Daarom is een plaskruis van Groenendaal Toilet Verhuur het meeste geschikte plaskruis voor op een evenement.

Heeft u interesse in het huren van een plaspaal? U kunt dan contact met ons opnemen door ons een mailtje te sturen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 0416-375423.


Een kleine plaspaal nodig?

Heeft u een kleine plaspaal nodig voor een klein feestje? Of zijn er maar een paar bouwvakkers die gebruik moeten kunnen maken van een toilet? Dan is een eenmans urinoir wellicht wat voor u. Door de kleine afmetingen en lichte gewicht gemakkelijk op elke locatie te plaatsen. Deze urinoir kan gewoon bij u in huis of bijvoorbeeld op een verdieping geplaatst worden. Zo kunt u uw gasten of de bouwvakkers toch een extra toilet bieden mocht uw vaste toilet niet voldoende capaciteit bieden.

 

 • Afmeting 33 x 39 x 120 cm (lxbxh)
 • Reservoir van 50 liter
 • Geen aansluitingen nodig
 • Compact en eenvoudig in gebruik
 • Grote capaciteit
 • Anti-wildplassen

Eenmans urinoir bouw: €17,50 excl. BTW per weeknummer (minimaal 3 weken)
Eenmans urinoir evenement: €35 excl. BTW/Transport (per weekend)

 Kleine plaszuil van Groenendaal Verhuur


Assortiment