Plaskruis Cros huren (heren toilet)

 

 • Afmeting 115 x 115 x 200 cm (lxbxh)
 • Capaciteit: 1500 plasbeurten
 • Geen aansluitingen nodig
 • 4 urinoirs in één
 • Grote capaciteit
 • Anti-wildplassen

Plaskruis cros bouw
€30 excl. BTW per weeknummer (minimaal 3 weken)

Plaskruis cros feest/evenement
€50 excl. BTW/Transport (per weekend)


Een plaskruis cros huren bij Groenendaal

Bij Groenendaal Verhuur bent u aan het goede adres voor het huren van een Cros. Een Cros is een plaskruis geschikt voor 4 mannen (u kunt ook kiezen voor een éénpersoons-urinoir). De eigenlijke benaming is Kros of zoals wij het noemen: plaskruis of urinoirzuil. De Kros is voorzien van een opvang tank met een grote capaciteit. Een urinoirzuil kan op ieder terrein worden ingezet, omdat er geen aansluiting voor nodig is. Het plaskruis is gemaakt van een lichtgewicht materiaal, waardoor het plaatsen ervan erg gemakkelijk is. De Cros is zeer geschikt voor evenementen, markten, braderieën, maar natuurlijk ook voor uw feestje thuis. Er kunnen meerdere plaskruizen op een kleinere ruimte worden geplaatst. Heeft u ook andere sanitaire voorzieningen nodig? U kunt urinoirzuilen bijvoorbeeld combineren met toiletcabines, zodat ook uw vrouwelijke gasten en bezoekers gebruik kunnen maken van sanitaire voorzieningen. Of een wastafelunit om het gebruikscomfort en de gewenste persoonlijke hygiëne van uw gasten te verhogen. Er zijn nog andere mogelijkheden die u terug kunt vinden in het assortiment op deze site.

Heeft u interesse in het huren van een plaskruis? Dan kunt u contact met ons opnemen door ons een mailtje te sturen of door ons te bellen op 0416-375423.


Cros biedt vele voordelen

Door het plaatsen van een urinoirzuil wordt wild plassen tegengegaan. De reguliere spoeltoiletten worden een stuk minder belast en blijven daardoor schoner en hygiënischer wat een groot voordeel is voor uzelf en voor uw gasten en bezoekers. De Cros wordt bij u geplaatst op de gewenste plek en na afloop van uw feest of evenement wordt deze weer door Groenendaal Verhuur opgehaald. U heeft geen zorgen: transport en schoonmaak worden voor u geregeld. Daarom is een plaskruis van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte plaskruis voor op een evenement.

Heeft u nog meer sanitair nodig? Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen.
Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Een kleiner plaskruis nodig?

Geeft u een klein feestje en bent u bang dat uw eigen toilet niet voldoende plasgelegenheden geeft voor uw gasten? Of zijn er maar een paar bouwvakkers die gebruik moeten kunnen van een urinoir? Dan is een eenmans urinoir wellicht al voldoende. Een eenmans urinoir heeft een kleine afmeting en is gemaakt van sterk maar licht gewicht materiaal. Zo is de plaatsing van dit urinoir erg makkelijk. Een eenmans urinoir kan gewoon bij u in huis staan of bijvoorbeeld op een verdieping.

 

 • Afmeting 33 x 39 x 120 cm (lxbxh)
 • Reservoir van 50 liter
 • Geen aansluitingen nodig
 • Compact en eenvoudig in gebruik
 • Grote capaciteit
 • Anti-wildplassen

Eenmans urinoir bouw: €17,50 excl. BTW per weeknummer (minimaal 3 weken)
Eenmans urinoir evenement: €35 excl. BTW/Transport (per weekend)

 Kleine plaszuil van Groenendaal Verhuur


Assortiment

Partners van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.