Piszuil plaskruis huren voor een feestje of bouwplaats

 

 • Afmeting 115 x 115 x 200 cm (lxbxh)
 • Capaciteit: 1500 plasbeurten
 • Geen aansluitingen nodig
 • 4 urinoirs in één
 • Grote capaciteit
 • Anti-wildplassen

Piszuil bouw
€30 excl. BTW per weeknummer (minimaal 3 weken)

Piszuil feest/evenement
€50 excl. BTW/Transport (per weekend)


Piszuil huren bij Groenendaal

Een piszuil is een plaskruis geschikt voor 4 mannen (ook is er een solo urinoir). Het plaskruis is voorzien van een opvangtank en hoeft niet op het riool te worden aangesloten. Een plaspaal kan op elk terrein worden ingezet en is gemaakt van een lichtgewicht materiaal, zodat het plaatsen ervan erg makkelijk is.
Bij Groenendaal Verhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van een pisbak. Plaskruizen zijn zeer geschikt voor evenementen, markten, braderieën, maar zeker ook voor uw feest bij huis. Er kunnen veel plaskruizen op een kleinere ruimte worden geplaatst, omdat ze niet veel plaats in beslag nemen.
Ook verhuren we toiletcabines, zodat ook dames gebruik kunnen maken van schone sanitaire voorzieningen. Meer comfort voor gebruikers creëert u door onder andere een handwasunit te plaatsen om zo de gewenste persoonlijke hygiëne van uw bezoekers te verhogen. Andere toiletvoorzieningen zoals toiletwagens kunt u terugvinden in het assortiment op deze site.


Piszuil is gebruiksgemak

Door het plaatsen van een piszuil wordt wildplassen tegengegaan. Een groot voordeel is dat de spoeltoiletten een stuk minder worden belast en deze blijven daardoor schoner en hygiënischer wat een groot voordeel is voor uw gasten en bezoekers.
Wij doen het werk voor u: transport en schoonmaak worden voor u geregeld. Een pisbak wordt bij u geplaatst op de gewenste plek en na afloop van een evenement of feest wordt deze weer door Groenendaal Verhuur opgehaald. Daarom is een plaskruis van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte plaskruis voor op een evenement.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0416-375423. We denken graag met u mee. Bezoek ook eens onze facebookpagina en laat een beoordeling achter!


 Heeft u minder capaciteit nodig?

Wellicht is een plaskruis met 4 urinoirs te groot voor uw evenement of bouwplaats. Dan is een eenmans urinoir misschien iets voor u. Door de kleine afmeting en het kleine gewicht van de urinoir is deze makkelijk plaatsbaar op elke locatie. Een kleine urinoir is gemakkelijk plaatsbaar bij u in huis of op een verdieping.

 

 • Afmeting 33 x 39 x 120 cm (lxbxh)
 • Reservoir van 50 liter
 • Geen aansluitingen nodig
 • Compact en eenvoudig in gebruik
 • Grote capaciteit
 • Anti-wildplassen

Eenmans urinoir bouw: €17,50 excl. BTW per weeknummer (minimaal 3 weken)
Eenmans urinoir evenement: €35 excl. BTW/Transport (per weekend)

 Kleine plaszuil van Groenendaal Verhuur


Assortiment

Partners van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.