Een eenmansurinoir huren voor op de bouwplaats of een feest!

Kleine plaszuil van Groenendaal Verhuur

 

  • Afmeting 33 x 39 x 120 cm (lxbxh)
  • Reservoir van 50 liter
  • Geen aansluitingen nodig
  • Compact en eenvoudig in gebruik
  • Grote capaciteit
  • Anti-wildplassen


De voordelen van een eenmansurinoir huren

De kleine mobiele eenmans urinoir is zeer geschikt bij renovatiewerkzaamheden of bijvoorbeeld hoogbouw, maar natuurlijk ook bij een klein feestje thuis. Deze eenmansurinoir kan door zijn minimale afmetingen bijna overal geplaatst worden. Wildplassen wordt zo op een makkelijke manier tegengegaan.

Door de wieltjes onder de eenmans urinoir en grote handgreep bovenaan, is deze solo urinoir gemakkelijk te verplaatsen en kan deze ook met een bouwlift worden verplaatst voor de wekelijkse reiniging. De hogere zijkanten van deze eenmansurinoir geven de gebruiker privacy.

Groenendaal Verhuur levert deze solo urinoirs bij je aan huis en zorgt voor de reiniging achteraf. De schoonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Voor bouwprojecten kan wekelijkse reiniging plaatsvinden. Je hebt er zelf geen omkijken naar, dat is wel zo makkelijk.


De eenmans urinoir bij Groenendaal Verhuur

Natuurlijk verhuurt Groenendaal Toilet Verhuur de solo urinoir, maar we hebben veel meer in ons assortiment. Ook verhuren we toiletcabines voor evenementen en voor bouwplaatsen. Extra comfort voor gebruikers creëer je door bijvoorbeeld een handwasunit te plaatsen om zo de gewenste persoonlijke hygiëne van uw gasten te verhogen. Andere sanitaire voorzieningen zoals luxe toiletwagens kunt u terugvinden in het Verhuur Assortiment op onze website.

Dit uiteraard met uitstekende service.


Eenmansurinoir bouw

Eenmans urinoir feest/evenement

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Assortiment

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.