Mobiele badkamer

Bij Groenendaal Verhuur kun je gemakkelijk een complete douchewagen huren. Een mobiele badkamer verpakt in een compacte aanhangwagen. De douchewagen is uitgevoerd met:

* Warmwaterdouche
* Toilet
* Wastafel met spiegel
* Bankje
* Kledinghaakje
* Geiser of boiler
* Aan- en afvoerslangen

Bij een badkamer verbouwing hoef je niet afhankelijk te zijn van buren, vrienden of familie en kun je douchen en tandenpoetsen op het moment dat het je het beste uitkomt. Ideaal dus een douchewagen huren!


Eenvoudige aansluiting en werking

Warm water wordt verkregen door een geiser zodat je onbeperkt warm water kunt gebruiken. Lekker warm douchen zoals in je eigen vertrouwde badkamer. Het aansluiten van de douchewagen is eenvoudig. De materialen die je nodig hebt, zoals slangen, worden meegeleverd. Wat je nodig hebt is een water- en stroomaanvoer en een vuilwater-afvoer. De badkamer wordt geleverd en aangesloten door een medewerker van Groenendaal Verhuur. Na het aansluiten in de wagen meteen klaar voor gebruik.


Heb je naast een douchewagen nog ander sanitair nodig?

Groenendaal Verhuur heeft bijvoorbeeld ook toiletcabines in de verhuur.
Voor alle opties kunt u eens kijken bij het totale assortiment op deze site. Zo heeft u een optimale sanitaire voorziening voor uzelf of eventueel voor uw gasten en heeft u het prima geregeld.

Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0416-375423.


Assortiment

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.