Een koning is soms net een gewoon mens. Net als wij moet hij af en toe naar het toilet. Voor een kleine of een grote boodschap. Dat zouden we hier nu kunnen visualiseren. Liever staan we stil bij wat voor een toilet onze koning heeft. En of hij daar ook met koninklijke egards wordt behandeld.

Wie brengt er even een rolletje?

Want als onze koning op het toilet zit, zou iemand hem dan voorgaan om alles even te reinigen? Even een lekker luchtje sprayen en controleren of er nog voldoende toiletpapier is. Of roept hij op een ongelukkig moment -net als wij- hard door zijn paleis: “Hallo, het is wc-papier is op! Wie brengt er even een rolletje?” We zien de koninklijke hofdames of bedienden al staan: verscholen achter de toiletdeur, het armpje om de hoek, om met opgestoken pinkje de koning een rolletje aan te reiken.

De privacy van het koninklijk huis wordt streng bewaakt. Daarom mag niemand een kijkje nemen in het kleinste koninklijke kamertje. Naar verluidt mochten er in 1982 vier journalisten een blik werpen, maar daar bleef het bij. Zij beschreven destijds het toilet als een vrij kleine Delftse blauw pot, waar een houten bril in vlindermodel op rust. Geen gouden tierlantijnen. Of eigen toiletjuffrouw bij de deur dus.

 

 

Een koninklijke behandeling

Bij Groenendaal Verhuur vinden we dat een beetje sneu voor de koning. Wij staan namelijk voor een koninklijke behandeling voor elke toiletgast. Dat betekent dat onze toiletdames zorgen voor schone toiletten. Die lekker ruiken. Waar altijd voldoende toiletpapier is. Schone handdoekjes, zeep en zelfs een lekkere luchtverfrisser.

Hierdoor komen onze toiletgasten zeker met een opgelucht gevoel van het toilet. Zonder confrontatie met gruwelijkheden. Want, helaas -zo weten wij uit ervaring- neemt niet elke toiletbezoeker de koninklijke etiquette in acht.

 

Een optimale toiletservice

Of je nu een feestje hebt, een bedrijfsevent, evenement of festival: de toiletdames van Groenendaal Verhuur staan je graag bij. Wij zorgen altijd voor nette dames, die een vriendelijk praatje maken met je gasten en zorgen dat jouw feest verzekerd is van een op en top toiletservice.

En het is goed om te weten: je hoeft er niet per se een toiletwagen, plaskruis of andere luxe sanitaire toiletvoorziening bij te huren. Dat betekent dat je gewoon op je eigen toilet kunt vertrouwen op een optimale service.

 

Toiletjuffrouw huren?

Wil je meer weten over het inhuren van een toiletjuffrouw of wellicht een compleet flushteam? Neem dan contact op met Ashley. Zij zal je alles vertellen over de mogelijkheden en stelt je graag voor aan onze toiletdames. Zij zijn uiteraard ook beschikbaar voor Delftse blauwe toiletpotten met houten vlindersluiting.