Toiletjuffrouw

 25,00

Dagtarief € 25,00 per uur excl. BTW (€ 30,25 incl. BTW)
Avond/weekendtarief € 30,00 per uur excl. BTW (€36,30 incl. BTW)

Graag bij het veld opmerkingen in de aanvraag de werktijden aangeven.

 

Beschrijving

Toiletjuffrouw boeken

Boek een toiletjuffrouw bij Groenendaal en zorg ervoor dat de gasten van je feestje gebruik kunnen maken van een schoon toilet. Van kleine feestjes waar een enkele toiletdame voldoende is tot festivals waar een heel schoonmaakteam nodig is. Groenendaal Verhuur werkt samen met Toiletjuffrouw Boeken en kan je zo verder helpen met de toiletvoorzieningen voor je evenement. We kunnen je ook een mooie korting aanbieden, huur je naast toiletcabines of plaskruizen ook een toiletjuffrouw, dan ontvang je 15% korting!

De dames van Toiletjuffrouw Boeken zorgen voor de nette toiletten, jij als opdrachtgever zorgt voor toiletpapier, handdoekjes en zeep. Hier kunnen de dames ook voor zorgen, uiteraard tegen een meerprijs. Indien gewenst kunnen de toiletjuffen ook een vriendelijke praatje maken met de gasten.

Naast toiletdames heeft Groenendaal ook een uitgebreid verhuur assortiment. Zo verhuren we voor bouwplaatsen en verbouwingen ook toiletcabinesbinnentoiletten en plaszuilen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl. We helpen je graag verder met het maken van een passend plan voor de sanitaire voorzieningen. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Toiletjuffrouw

Wat je mag verwachten.

De toiletjuffrouw werkt op locatie. Zij meldt zich tien minuten voor aanvang bij de contactpersoon. Het is belangrijk dat zij een korte briefing krijgt van de opdrachtgever.

Medewerkers

Onze toiletdames houden de toiletten en de gehele toiletruimte netjes en schoon. Toiletpapier, handdoekjes en zeep worden aangevuld. De toiletdame maakt af en toe een vriendelijke praatje met de gasten.

Schoonmaak

De toiletjuf neemt schoonmaakspullen zoals doekjes, dweil, emmer en schoonmaakmiddel mee naar locatie. De opdrachtgever dient voor toiletpapier, handdoekjes en zeep te zorgen. Dit kan tegen meerprijs worden geleverd.

Diensten

Je kan een toiletdame boeken voor een evenement, festival of luxe feest op locatie. Het betreft meestal tijdelijk geplaatst sanitair, zoals toiletunits, toiletwagens of dixies. Maar ook vast sanitair behoort tot de mogelijkheden.

Wat je niet mag verwachten.

Je mag niet verwachten dat de toiletjuffrouw naast de toiletten ook meteen de gehele locatie schoonmaakt, de ramen zeemt en de auto wast. De uit te voeren werkzaamheden zijn vooraf vastgelegd en hier houdt de toiletdame zich aan.
Je mag ook niet verwachten dat de toiletdame (bij langere diensten) geen pauze neemt. De toiletjuf is geen robot en eet ook graag even een boterhammetje.

Vragen?

Heb je vragen over het boeken van een toiletdame? Neem dan contact met ons op!

Bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl

Schoonmaakteam nodig?

Heb je meer dan een enkele toiletdame nodig voor je feest of evenement? Schakel dan de dames en heren van het Flushteam in! Met een compleet schoonmaakteam bestaande uit ervaren reinigingschaffeurs, toiletdames en een projectmanager zorgt het Flushteam er voor dat de toiletten netjes en schoon blijven. Indien gewenst kunnen we ook een vergoeding voor het toiletgebruik vragen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Titel

Ga naar de bovenkant