Je wilt een mobiele badkamer huren, en weten of op de locatie de juiste aansluitingen voor badkamer aanwezig zijn. Hieronder leggen wij je uit wat voor aansluitpunten je voor onze mobiele badkamers nodig hebt.


Water

Een wateraanvoer is een van de belangrijkste aansluitingen voor badkamer. Binnen 10 meter van de tijdelijke badkamer is er een kraan met een gardena-koppeling of een geka-koppeling nodig. De badkamer wordt zo voorzien van koud en schoon water voor de douche en toilet. Het water voor de douche wordt verwarmd via een geiser of boiler. De waterslang wordt door ons meegeleverd.
water aansluitingen voor toiletwagen


Stroom

De mobiele badkamer wordt aangesloten op een normaal 220V stopcontact op locatie. De verlengkabel is maximaal 20 meter. Natuurlijk nemen wij deze verlengkabel voor je mee!
stroom aansluiting voor toiletwagen


Afvoerputje

De mobiele badkamer wordt zo dicht mogelijk bij de afvoerput geplaatst. De maximale afstand tussen de afvoerput en de tijdelijke badkamer mag 10 meter zijn. Er is slechts een klein putje noodzakelijk. Het afvalwater gaat eerst door een sanibroyeur (vermaler), zodat geen grote afvoerput noodzakelijk is.
afvoerputje voor toiletwagen


Wil je een offerte voor een badkamer ontvangen?

 135,00Aan offerte toevoegen

Wil je terug naar de informatiepagina over badkamers?

knop meer informatie