Lees hier het verhaal van onze geadopteerde zeehond Flush.

 

 • 10-1-2015
  It’s a beautiful dayyy! Vandaag is het zover!
  Na twee en halve maand in de zeehondenopvang is Flush weer helemaal gezond. Hij wordt op het strand van Renesse vrijgelaten. Samen met twee andere zeehonden gaat Flush zijn vrijheid tegemoet. Er is veel publiek en zelfs een cameraploeg van SBS aanwezig. Flush gelooft het allemaal wel en snelt zijn kist uit richting open zee.

flush 10

 

Flush 6 flush 7 flush 8


 

 • 14-12-2014
  Het gaat super met Flush. Hij begint weer op een mooie dikke zeehond te lijken! Flush zwemt rond in zijn prive-zwembad en kijkt gezellig naar de bezoekers van het zeehondencentrum. 

Flush


 • 25-11-2014
  Flush is binnen gebracht op 19 oktober en had toen een gewicht van 16,9 kilogram. Bij binnenkomst was Flush erg verzwakt en ziek. Als eerst kreeg Flush ORS toegediend gevolgd door vispap. (ORS is een oplossing van zouten en (druiven)suiker of zetmeel in water.) Na een paar dagen op de vispap (haring door de blender) mocht Flush af en toe een visje proberen die de verzorgers hem voorhielden. Flush moet wel geholpen worden met eten, de vis wordt naar binnen “gestopt”. Momenteel weegt Flush 21,3 kilogram. Flush krijgt geen medicijnen meer en het is wachten totdat hij zelf eet. Hij verscheurt de vis al dus dat zal niet lang meer duren. Flush eet momenteel 800 gram haring per voeding. Flush krijgt 3x per dag zijn vis. Omdat het zo goed gaat met Flush mag hij vrij zwemmen in het bassin.

flush3


 • 31-10-2014
  Ahh, wat schattig! Onze geadopteerde zeehond Flush.
  Groenendaal Verhuur steunt graag goede doelen waarbij water een belangrijke rol speelt. Daarom hebben wij een zeehond geadopteerd via www.aseal.nl. Onze zeehond is gevonden op 19 oktober 2014 in Akersloot en heeft longwormen en diverse verwondingen. A Seal Centrum in Stellendam verzorgt de zeehond totdat hij weer vrij gelaten kan worden in zee.
Geadopteerde zeehond van Groenendaal verhuur


Assortiment