WC EVENEMENT

Prijsoverzicht wc evenement

Groenendaal Verhuur biedt u de beste wc voor uw evenement. Schoon, fris en gebruiksvriendelijk van binnen. Een nette uitstraling van buiten. Onze moderne wc’s voor elk evenement zijn standaard uitgevoerd met spoeling, een afgesloten tank en hebben een extra urinoir om het gebruikscomfort voor iedere bezoeker of gast te verhogen.
De evenement wc kan overal geplaatst worden omdat er geen aansluiting nodig is en omdat deze is gemaakt van een lichtgewicht kwaliteitsmateriaal. Ideaal voor elk terrein.
Groenendaal Verhuur maakt bij de spoeling van de toiletten gebruik van een frisruikend, biologisch afbreekbaar spoelmiddel dat is geproduceerd op basis van enzymen en bacteriën. Dit zorgt ervoor dat bij het schoonmaken van de wc’s geen onnodige schadelijke stoffen het riool in verdwijnen.

Toilet offerte aanvragen

Toiletcabine voor elke gelegenheid

De evenement wc kan bij iedere gelegenheid worden ingezet. U kunt één enkele neerzetten, maar er kan ook een nette rij, of nette rijen naast elkaar gerealiseerd worden. Verder kunt u deze evenement wc’s combineren met een plaskruis of een handwas. U kunt ook kiezen voor een toiletwagen. Zo zijn er nog meer uitbreidingsmogelijkheden die u terug kunt vinden in het assortiment op deze site. Zo biedt u een optimale sanitaire voorziening aan uw gasten en heeft u het goed geregeld. Een wc van Groenendaal Verhuur is dan ook onmisbaar bij: concerten, festivals, sport evenementen, uitgaansgebieden, markten en braderieën. Maar zeker ook bij uw feestje thuis.

  • Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
  • Geen aansluitingen nodig
  • Standaard met extra urinoir
  • Moderne luxe evenement wc
  • Geschikt voor ieder feest of evenement
  • Optioneel met wastafel

Assortiment

Partners van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.