WC Cabine met spoeling

WC Cabine bouw

€26,50 excl. BTW per weeknummer (minimaal 3 weken)

WC cabine bouw huren - Groenendaal Verhuur

  • Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
  • Geen aansluitingen nodig
  • Luxe spoeling
  • Snelle 24-uurs levering
  • 1 bouwtoilet per 8 werkzame personen
  • Plaatsing en wekelijkse reiniging inbegrepen

Mobiele WC cabines van Groenendaal Verhuur zijn schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de WC cabine. Een nette uitstraling van buiten en makkelijk te plaatsen. Onze ‘groene’ bouwtoilet is uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele toiletcabine waarbij er een open tank aanwezig is. Een WC cabine van Groenendaal Verhuur is het meest geschikte toilet voor op een bouw of voor op ieder feest/evenement. De mobiele toiletten worden standaard geleverd met toiletpapier. De schonmaakkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Service en reiniging WC cabine

In ons verzorgingsgebied kunnen wij binnen 24 uur een toiletcabine plaatsen. Voor de bouw geldt dat elke week ieder toilet door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal Verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet.

Groenendaal Verhuur verhuurt naast toiletten voor op de bouw, ook toiletten voor evenementen, toiletwagens en mobiele badkamers.
Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen.
Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Assortiment

www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.