Urinoirzuil huren voor feestje of evenement

Complete verhuurassortiment

  • 1500 plasbeurten
  • Geen aansluitingen nodig
  • Makkelijk in gebruik
  • Afmeting 115 x 115 x 200 cm (lxbxh)
  • 4 urinoirs in één
  • Anti-wildplassen

 

vraag je offerte van toiletcabines aan

Plaskruis-1


Urinoirzuil huren

Bij Groenendaal Verhuur ben je aan het beste adres voor het huren van een urinoirzuil. Een urinoirzuil is een plaskruis geschikt voor 4 heren (je kunt ook kiezen voor een één persoons-urinoir). Deze is voorzien van een opvangtank met een grote capaciteit. Een plaskruis kan op elk terrein worden ingezet omdat er geen aansluiting nodig is en doordat deze gemaakt is van een lichtgewicht materiaal is het plaatsen zo gebeurd. Hierdoor is deze urinoirzuil uitermate geschikt voor evenementen, markten, braderieën, maar zeker ook voor je feestje thuis. Er kunnen meerdere plaskruizen op een kleinere ruimte worden geplaatst.


Urinoirzuil heeft veel voordelen

Door het plaatsen van een urinoirzuil wordt wildplassen tegengegaan. De gewone toiletten worden minder belast en blijven daardoor schoner en hygiënischer wat frisser is voor jezelf en voor je gasten of bezoekers.
Het plaskruis wordt geplaatst op de gewenste plek en na afloop van je feest of evenement wordt deze weer door Groenendaal Toiletverhuur opgehaald. Je hebt er geen omkijken naar: transport en schoonmaak worden door ons geregeld.
Daarom is een urinoirzuil van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte plaskruis voor op de bouw of op een evenement.

Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen.
Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Assortiment