Toiletverhuur

Prijsoverzicht bouw: toiletverhuur

Prijsoverzicht evenement: toiletverhuur

Groenendaal Verhuur verhuurt u het beste toilet: een toiletverhuur speciaal voor de bouw en voor evenementen.
Schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk van binnen doordat er gebruik gemaakt wordt van een biologisch afbreekbaar middel en vanwege de comfortabele zit en extra urinoir.
Alle toiletten van onze toiletverhuur hebben een nette uitstraling van buiten, zijn lichtgewicht, hebben een grote capaciteit en zijn makkelijk te plaatsen.
Bij Groenendaal toiletverhuur zijn de ‘groene’ toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en een extra urinoir. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een onhygiënische open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een bouw of op een evenement.
Optioneel is er nog bijvoorbeeld de handwas of een plaskruis om uw sanitaire voorziening voor uw mensen op de bouw te optimaliseren. Dit en meer kunt u terugvinden in het assortiment op deze site.

Service en reiniging toiletverhuur

In ons verzorgingsgebied kunnen wij binnen 24 uur een mobiel toilet plaatsen.
Elke week wordt iedere toiletcabine door onze eigen uitstekende servicedienst met behulp van de servicewagen gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal toiletverhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet.
Bij een toilet voor een evenement zijn de schoonmaakkosten bij de prijs inbegrepen.

Bouw: €26,50 excl. BTW per weeknummer (bij minimale afname van 3 weken)
Evenement: €50 inclusief schoonmaak, exclusief transport en BTW

  • Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
  • Bouw: 1 toiletcabine per 8 werkzame personen
  • Geen aansluitingen nodig
  • Plaatsing en reiniging inbegrepen
  • Luxe spoeling
  • Snelle 24-uurs levering

Assortiment

Partners van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.