toiletten voor festival

Music, food, drinks and friends. De beste combinatie voor een goed festival. Tot je naar het toilet moet… helaas zijn festival toiletten vaak de grootste angst van festivalbezoeker. Dat kan anders!

Wij bieden je bezoekers rustige en nette toiletarea’s met schone festival toiletten. Even weg van de drukte. Ruimte voor persoonlijke verzorging. Daarna kunnen bezoekers weer volop genieten!


Met de toiletten van Groenendaal hoeft een toiletbezoek op een festival toilet geen probleem te zijn. De festival toiletten zijn voorzien van een spoelknop waardoor bezoekers gewoon het toilet door kunnen spoelen, wel zo fris. De toiletten worden schoon aangeleverd met voldoende toiletpapier en na afloop weer opgehaald en schoongemaakt.

De toiletten kunnen zo neergezet worden zodat er overzichtelijke toiletarea’s ontstaan en worden indien gewenst voorzien van extra wastafels. Zowel toiletcabines als plaszuilen kunnen in grote getale geleverd worden zodat u niet bang hoeft te zijn of er wel voldoende toiletten op het festival terrein staan.

De toiletdames van Groenendaal kunnen er voor zorgen dat de toiletarea’s gedurende het hele evenement schoon en fris blijven. Ook vullen deze dames het toiletpapier aan, nooit meer een festival toilet zonder zonder toiletpapier! Een paar dames of een heel team, Groenendaal voorziet uw evenement van voldoende toiletdames. Indien gewenst kunnen deze dames ook de toiletten uitbaten.

Wilt u wat meer informatie ontvangen over het huren van festival toiletten of het inzetten van de toiletdames van het Flushteam? Neem via het formulier hiernaast contact met ons op of bel 0416-375423.

 

 

    Ik heb interesse in:
    Toiletcabines/PlaskruizenToiletwagensToiletjuffrouw/Schoonmaakteam    .

    toiletten op festival