Je wilt een toiletwagen bij ons huren. In elke toiletwagen zijn de toiletrolhouders gevuld met grote rollen wcpapier. Bij de wastafels zijn de houders gevuld met papieren handdoekjes en handzeep.

Verwacht je veel bezoekers of heb je een meerdaags evenement, dan kan je extra toiletpapier, handdoekjes en zeep bestellen.


Toiletpapier

In elke toiletruimte hangt een toiletrol-dispenser. Hierin passen extra grote rollen toiletpapier, zodat je dit niet telkens hoeft aan te vullen. Dat is wel zo makkelijk!

Verwacht je veel gasten of bezoekers dan is het handig om extra toiletpapier bij te bestellen. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende toiletpapier hebt. Natuurlijk betaal je alleen voor wat er is gebruikt.

 

Extra toiletpapier bijbestellen: € 2,50 per rol

toiletpapier voor toiletwagen


Handdoekjes

In elke Groenendaal Toiletwagen vind je wastafels met spiegels in  zowel het heren- als het damesgedeelte. Naast elke wastafel hangt een handdoekhouder gevuld met papieren handdoekjes.

 

 

 

 

Extra papieren handdoekjes bijbestellen: € 2,50 per pak

papieren handdoekjes voor toiletwagen


Zeep

Alle toiletbezoekers kunnen na het toiletgebruik hun handen wassen met zeep. Wel zo fijn! Bij elke wastafel hangt een zeepflacon met milde handzeep.

Bij een groot meerdaags evenement is het slim om extra zeep bij te bestellen. Er kan meer dan 1000 maal gebruik worden gemaakt van 1 zeepflacon voordat deze vervangen moet worden.

 

Extra zeep bijbestellen: € 2,50 per flacon

zeep voor toiletwagen


Assortiment