TOILETKABINE

Prijsoverzicht bouw: luxe toiletkabine

Prijsoverzicht evenement: luxe toiletkabine

Groenendaal Verhuur biedt u de beste toiletkabine. Schoon, fris en gebruiksvriendelijk van binnen. Een nette uitstraling van buiten. Onze moderne toiletkabine voor elk evenement of voor op een bouw is standaard uitgevoerd met spoeling, een afgesloten tank en heeft een extra urinoir om het gebruikscomfort voor iedere bezoeker, gast of medewerker te verhogen.
De toiletkabine kan overal geplaatst worden omdat er geen aansluiting nodig is en omdat deze is gemaakt van een lichtgewicht kwaliteitsmateriaal. Ideaal dus voor op elk terrein.

Wilt u een toiletkabine bestellen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0416 – 375423 of mail info(at)groenendaalverhuur.nl

Toiletkabine voor elke gelegenheid

De toiletkabine kan bij iedere gelegenheid worden ingezet. U kunt één enkele neerzetten, maar er kan ook een nette rij, of nette rijen naast elkaar gerealiseerd worden. Verder kunt u deze toiletkabines combineren met een plaskruis of een handwas. Er zijn nog meer uitbreidingsmogelijkheden die u terug kunt vinden in het assortiment op deze site. Zo biedt u een optimale sanitaire voorziening aan uw gasten en heeft u het goed geregeld. Een wc van Groenendaal Verhuur is dan ook onmisbaar bij: concerten, festivals, sport evenementen, uitgaansgebieden, markten en braderieën. Maar zeker ook bij uw feestje thuis.

  • Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
  • Geen aansluitingen nodig
  • Standaard met extra urinoir
  • Moderne luxe toiletkabine
  • Geschikt voor ieder evenement, feest of bouw
  • Optioneel met wastafel

Assortiment

Partners van Groenendaal Toilet Verhuur:
www.feestering.nl PartyVerhuur voor feesten en evenementen.
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.