Hallo allemaal! Welkom bij de blog van Groenendaal Verhuur, specialist in het verhuren van toiletvoorzieningen. Via verschillende blogs stellen we ons voor en vertellen we je van alles over ons bedrijf.

Wij zijn Groenendaal Verhuur. Een verhuurder van sanitaire voorzieningen. Zoek je een toiletcabine, plaskruis, mobiele badkamer of een luxe toiletwagen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Niet alleen zorgen wij voor de levering van sanitaire voorzieningen, we verzorgen ook de schoonmaak om zo altijd een fris toilet te leveren. Een toilet voor een langere periode, een evenement of juist voor een feestje thuis? Dat is voor ons geen probleem.

Nu zal je vast denken, waarom blogt een toiletverhuurder? Dit doen we om wat meer inzicht te geven in wat er komt kijken bij het verhuren van toiletten. Het verhuren van toiletten is meer dan alleen leveren en schoonmaken, het ondernemen is juist het gene wat het zo leuk maakt!

Team Groenendaal Toiletverhuur

En ondanks dat we alle flauwe poep- en plasgrappen al wel gehoord hebben, blijven we ons werk met erg veel plezier doen! ;-)