Toilet Verhuur Brabant

Een toilet huren voor een (ver)bouwing?

  • levering op een vaste dag in de week
  • elke week wordt het toilet gereinigd
  • minimale huurtermijn 2 weken

Toiletcabine huren bij Groenendaal Verhuur

Prijs vanaf € 26,50 per week exclusief BTW

Een toilet huren voor een feestje?

  • levering op afspraak
  • toiletcabine wordt nadien door ons gereinigd
  • per dag huren mogelijk (1 avond feest = 1 gebruiksdag)

toiletcabine huren

Prijs vanaf € 50,00 per gebruiksdag exclusief BTW


Toilet Verhuur in Brabant

Groenendaal Verhuur levert schone en degelijke toiletten in heel Brabant. Een schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk toilet vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de cabine. Een nette uitstraling van buiten en bovendien makkelijk te plaatsen. Bij Groenendaal Verhuur zijn de groene toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en maken daarnaast gebruik van een biologisch spoemiddel. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een feestje of evenement.
Er zijn uiteraard ook uitbreidingsmogelijkheden, zoals een plaskruis of handwas, die u terug kunt vinden in het assortiment op deze site.


Service en reiniging toilet verhuur Brabant

Naast schone en degelijke toiletten biedt Groenendaal ook een uitstekende schoonmaakservice aan. Voor de bouw geldt dat elke week iedere toiletcabine wordt gereinigd en onderhouden. Om de reiniging voor de gebruiker en voor Groenendaal toilet verhuur controleerbaar te maken, wordt de datum vermeld op de kalender in het toilet. Over de schoonmaak van een toilet op je feestje thuis hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij namelijk voor je. Groenendaal Verhuur biedt al deze extra’s bovendien met de beste service. En het leukste is: het kost niets meer dan bij een standaard bouwtoilet. Gewoon zoals het hoort!


Assortiment

Partners van Groenendaal Verhuur:
http://www.weddingtaxi.nl/ Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.