Icoontjes website feest

Je geeft een gezellig feestje. Maar waar kunnen je gasten naar het toilet? Is dat ene toilet dat je zelf hebt wel voldoende? En wie maakt die wc dan schoon? Een toilet huren kan een uitkomst zijn.  Het is namelijk makkelijk om je gasten gebruik te laten maken van een toiletcabine of plaskruis.

Hier zie je de toiletten die voor een feest thuis zeer geschikt zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie en prijzen.


plaskruis huren
toiletwagen huren


 

Extra plasgelegenheid bij je feestje

Een extra toilet voor een feestje kan een uitkomst zijn. Groenendaal levert een schoon en fris toilet op de feest locatie en zorgt voor voldoende toiletpapier. Er zijn geen aansluitingen nodig voor de toiletcabines, ze kunnen daarom op elke locatie geplaatst worden. De toiletcabines bevatten een spoelhendel waardoor uw gasten gewoon het toilet door kunnen spoelen. Na afloop wordt het toilet weer opgehaald en schoongemaakt door Groenendaal, makkelijk toch?

Een plaszuil kan ook erg handig zijn voor een feest, de dames kunnen dan bijvoorbeeld gebruik maken van uw eigen toilet terwijl de heren gebruik kunnen maken van de plaszuil. De grote opvang tank in de plaszuil zorgt er voor dat heren de gehele avond gebruik kunnen maken van de zuil. Ook voor de plaszuil is geen aansluiting nodig wat betekent dat ze op elke feest locatie geplaatst kunnen worden.

Luxe toiletwagens mét schoonmaakservice

Verwacht u een grote groep mensen dan is een toiletwagen wellicht iets voor u. Deze wagens bevatten zowel dames als heren toiletten die doorgespoeld kunnen worden met water. Ook zijn er wastafels, spiegels en handdoeken aanwezig in de toiletwagens.

Wilt u zich ook niet druk maken of de toiletten wel de hele avond fris en schoon blijven? U kunt bij Groenendaal ook toiletdames inhuren die ervoor zorgen dat de toiletten de hele avond schoon blijven en dat er voldoende toiletpapier aanwezig is. Zo kunnen uw gasten de gehele avond met plezier naar het toilet.

Binnenkant toilet bouw