Toilet evenement huren

Huur gemakkelijk een toilet voor een feestje of festival.

  • Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
  • Stand-alone dus geen afvoer nodig
  • Met doorspoelsysteem en apart urinoir
  • Levering op locatie
  • Schoonmaak bij prijs inbegrepen

Een toilet huren voor een feestje

Bij Groenendaal verhuur kun je terecht om een toiletcabine te huren voor een feestje bij jou thuis. Een schoon, fris, groen en gebruiksvriendelijk toilet vanwege de comfortabele zit en extra urinoir in de cabine. Een nette uitstraling van buiten en bovendien makkelijk te plaatsen. Bij Groenendaal Verhuur zijn de groene toiletcabines uitgevoerd met spoeling, afgesloten tank en maken daarnaast gebruik van een biologisch spoemiddel. Dit is niet alleen een stuk prettiger, maar ook vele malen hygiënischer in vergelijking met de traditionele bouwtoilet waarbij er een open tank aanwezig is. Daarom is een toiletcabine van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte toilet voor op een feestje of evenement.

Service en reiniging van een toiletcabine

Naast een goed en schoon product zorgt Groenendaal ook voor een uitstekende schoonmaakservice. We leveren een schoon product en over de schoonmaak hoef je je geen zorgen te maken, dat doen wij namelijk na afloop voor je. En het mooie is, de schoonmaak zit gewoon bij de prijs inbegrepen! Zo doen we dat bij Groenendaal, gewoon zoals het hoort! Kijk voor alle mogelijkheden voor een toilet op je feestje, zoals een toilet met wastafel, op de productpagina voor een toiletcabine feest of evenement.

Ben je op zoek naar een toilet voor op een bouwplaats of voor een verbouwing? Neem dan eens een kijkje op de productpagina voor een toiletcabine bouwplaats of verbouwing.

Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen zoals een plaskruis.
Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.