TOILET CABINE

Prijsoverzicht bouw: toilet cabine

Prijsoverzicht evenement: toilet cabine

Groenendaal Verhuur biedt u de beste toilet cabine. Schoon, fris en gebruiksvriendelijk van binnen. Een nette uitstraling van buiten. Onze moderne toilet cabine voor elk evenement is standaard uitgevoerd met spoeling, een afgesloten tank en heeft een extra urinoir om het gebruikscomfort voor iedere bezoeker of gast te verhogen.
De toilet cabine kan overal geplaatst worden omdat er geen aansluiting nodig is en omdat deze is gemaakt van een lichtgewicht kwaliteitsmateriaal. Ideaal dus voor op elk terrein.
Groenendaal Verhuur maakt bij de spoeling van de toiletten gebruik van een frisruikend, biologisch afbreekbaar spoelmiddel dat is geproduceerd op basis van enzymen en bacteriën. Dit zorgt ervoor dat bij het schoonmaken van de wc’s geen onnodige schadelijke stoffen het riool in verdwijnen.

Toilet cabine voor elke gelegenheid

De toilet cabine kan bij iedere gelegenheid worden ingezet. U kunt één enkele neerzetten, maar er kan ook een nette rij, of nette rijen naast elkaar gerealiseerd worden. Verder kunt u deze toilet cabines combineren met een plaskruis of een handwas. Er zijn nog meer uitbreidingsmogelijkheden die u terug kunt vinden in het assortiment op deze site. Zo biedt u een optimale sanitaire voorziening aan uw gasten of werknemers en heeft u het goed geregeld. Een wc van Groenendaal Verhuur is dan ook onmisbaar bij: concerten, festivals, sport evenementen, uitgaansgebieden, markten en braderieën. Maar zeker ook bij uw feestje thuis of op een bouwlocatie.

Toilet cabine bouw: €26,50 excl. BTW per weeknummer (bij minimale afname van 3 weken)
Toilet cabine evenement: €55 excl. BTW inclusief schoonmaak, exclusief transport en BTW

  • Afmeting 122 x 120 x 233 cm (lxbxh)
  • Geen aansluitingen nodig
  • Standaard met extra urinoir
  • Moderne luxe toilet cabine
  • Geschikt voor ieder feest of bouwlocatie
  • Optioneel met wastafel

Assortiment

Partners van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.