Binnen Groenendaal vinden we Sociaal Ondernemen belangrijk.
Daarom geven we hier op verschillende manieren invulling aan; we sponsoren diverse sport- en vriendenclubs in onze regio, Stichting Toilettwinning wordt door Groenendaal ondersteund zodat zij toiletten in kansarme gebieden wereldwijd kunnen bouwen, en we hebben het certificaat PSO trede 2 behaald.


De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is hét keurmerk van TNO. Zo wordt sociaal ondernemen objectief meetbaar en zichtbaar. Het doel van de PSO is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een (vaste) baan.

Er zijn vier prestatieniveaus, de Aspirantstatus, trede 1, trede 2 en trede 3. Groenendaal Toiletverhuur staat op trede 2 van de PSO prestatieladder, en daar zijn we heel trots op!

sociaal ondernemen


En om maar meteen met de deur in huis te vallen; we zoeken nog mensen in ons team!

We gaan uit van jouw motivatie. Je hoeft echt niet alles te kunnen, maar wel bereid zijn om nieuwe dingen te leren. Met lef en doorzettingsvermogen ben je van harte welkom. Ook als je (door omstandigheden) een afstand tot de arbeidsmarkt hebt.

Chauffeur

 

Zit je graag op de weg én houd je van contact met mensen? Dan hebben wij een geschikte baan voor je.
Je levert met een service-auto toiletten op locaties door heel Nederland en verzorgt het onderhoud en de schoonmaak van deze toiletten. Je staat onze klanten netjes te woord en bent hun aanspreekpunt op locatie. Meer info?

toilet verhuur chauffeur

Flushteam-medewerker

 

Je werkt op festivals door heel Nederland. Hier zorg je voor het zetten en controleren van betaalstempels en het schoon houden van de toiletvoorzieningen. Tijdens het evenement is eten en drinken voorzien en je krijgt werkkleding van ons. Meer info?

Weekendmedewerker

 

De naam zegt het al, je werkt in het weekend. Dit kan zowel op zaterdag of zondag als in schoolvakanties zijn. Je maakt orders klaar en zorgt ervoor dat het terrein netjes is. Als je een rijbewijs hebt kan je kleine bestellingen bij onze klanten leveren. Zo niet, dan rijd je mee met een andere chauffeur om te helpen met laden en lossen. Meer info?

Marketeer

 

SEO, SEA en WordPress zijn voor jou geen abacadabra. Sterker nog, jij weet hoe je (online) marketing aanpakt!

Heb je nog geen kennis van marketing, dan ben je voor deze functie binnen ons team wellicht minder geschikt.

Denk je dat één van deze functies bij je past, neem dan contact op met Eefje: eefje(at)groenendaalverhuur.nl.