Schaftkeet huren bij Groenendaal Verhuur

Je kunt gemakkelijk een schaftkeet huren bij Groenendaal Verhuur. Een schaftkeet is ideaal voor werklui op een bouwplaats. Onze schaftketen zijn netjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien. In elke wagen is een toilet aanwezig, de huurprijs is inclusief de wekelijkse reiniging van het toilet.

  • Nette schaftwagen met interieur
  • Inclusief ingebouwd toilet en schoonmaak
  • Ingebouwde verlichting, stopcontacten en kachel (stroom aansluiting nodig)
  • Optioneel wekelijkse interieur schoonmaak
  • Levering op locatie, vraag naar de mogelijkheden

Schaftkeet

schaftwagen huren verhuur

 135,00Aan offerte toevoegen

Schaftkeet huren bij Groenendaal Verhuur

Bij Groenendaal Verhuur huur je een nette schaftkeet die van alle gemakken is voorzien. Alle wagens zijn voorzien van interieur geschikt voor 6 werklui, een opslag en een toilet. Indien er een stroomaansluiting op locatie aanwezig is, kan er ook gebruik gemaakt worden van de verlichting, stopcontacten en kachel.

Naast schaftwagens heeft Groenendaal ook binnentoiletten en plaszuilen in het assortiment. Op die manier kunnen we je een passende sanitaire voorziening aanbieden. Wil je meer weten over de sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur? Neem dan contact met ons op, bel naar 0416-375423 of mail naar info@groenendaalverhuur.nl.

Service en reiniging voor schaftketen

De schaftwagen wordt op afspraak geleverd op de bouwlocatie. De wagen is na levering meteen klaar voor gebruik. Wij rijden wekelijks vaste routes in verschillende gebieden in Noord-Brabant, Gelderland en de Randstad. Tijdens deze routedagen kunnen wij er voor zorgen dat het toilet weer netjes gereinigd wordt.

Het ingebouwde toilet wordt wekelijks door ons gereinigd. Daarnaast wordt er iedere week voor voldoende toiletpapier gezorgd. Deze schoonmaak is bij de wekelijkse prijs inbegrepen. Het interieur kan door onze uitstekende schoonmaakservice gereinigd worden. Je kunt deze schoonmaak ook wekelijks inplannen of op afroep.

Schoonmaak schaftkeet

schoonmaak schaftwagen

 52,50Aan offerte toevoegen