Een Kross plaskruis huren voor een feestje of evenement

Complete verhuurassortiment

  • 1500 plasbeurten
  • Geen aansluitingen nodig
  • Makkelijk in gebruik
  • Afmeting 115 x 115 x 200 cm (lxbxh)
  • 4 urinoirs in één
  • Anti-wildplassen

 

 

vraag je offerte van toiletcabines aan

Plaskruis-1


Kross plaskruis

Bij Groenendaal Verhuur bent je aan het beste adres voor het huren van een Kross. Een Kross is een plaskruis geschikt voor 4 mannen (je kunt ook kiezen voor een éénpersoons-urinoir). De eigenlijke benaming is Kross of zoals wij het noemen: plaskruis of urinoirzuil. De plaskruis is voorzien van een opvangtank met een grote capaciteit. Een plaskruis kan op elk terrein worden ingezet, omdat er geen aansluiting nodig is. Het plaskruis is gemaakt van een lichtgewicht materiaal, daarom is het plaatsen erg gemakkelijk.

Een plaskruis is geschikt voor evenementen, markten, braderieën, maar zeker ook voor je feestje thuis. Er kunnen meerdere plaskruizen op een ruimte worden geplaatst.


Kross biedt veel voordelen

Door het plaatsen van een urinoirzuil wordt wildplassen tegengegaan. De gewone toiletten worden minder belast en blijven daardoor schoner en hygiënischer wat een groot voordeel is voor jezelf en voor je gasten en bezoekers.
De Kross wordt bij je geplaatst op de gewenste plek en na afloop van je feest of evenement wordt deze weer door Groenendaal Verhuur opgehaald. Je hebt geen zorgen: transport en schoonmaak worden voor je geregeld.
Daarom is een plaskruis van Groenendaal Verhuur het meeste geschikte plaskruis voor op een evenement.

Neem eens een kijkje bij het Verhuur Assortiment voor andere sanitaire oplossingen.
Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.