Huur toiletwagen voor je feest of evenement!

Eefje Groenendaal bij een toiletwagen

 

Voor een volledig overzicht van alle toiletwagens klik dan hier


Verschillende toiletwagens

Voor elke toiletwagen die te verkrijgen is, geldt dat je een water- en stroomaanvoer nodig heeft plus een vuilwater-afvoer. De toiletwagen huur je inclusief alle benodigde slangen en kabels. Eventueel kan er een septic-tank worden meegeleverd (niet bij de prijs inbegrepen). Een septic-tank zorgt ervoor dat je alleen nog een vloeistofafvoer nodig heeft (bijvoorbeeld een roileringputje). Het overige afvalwater wordt opgevangen door de tank.
De toiletwagens worden altijd compleet geleverd met toiletpapier, zeep en handdoekjes.
Heb je niet de vereiste aansluitingen of afvoer voor een toiletwagen ter beschikking? Je kunt bij een evenement bijvoorbeeld ook gebruik maken van toiletcabines. Heb je wel de aansluitingen en wilt je je gasten en bezoekers extra hygiëne en comfort bieden? Dan heeft Groenendaal Verhuur voor jou de mobiele badkamer.

Voor alle opties kun je een kijkje nemen bij het assortiment op deze site. Zo bied je optimale sanitaire voorzieningen aan je gasten en heb je het perfect geregeld. Sanitaire voorzieningen van Groenendaal Verhuur zijn dan ook niet te missen bij: concerten, festivals, sport evenementen, uitgaansgebieden, markten of braderieën. Maar zeker ook bij je feestje thuis.


Assortiment

Partner van Groenendaal Verhuur:
www.weddingtaxi.nl Verhuur van trouwauto’s en gala-auto’s.