Groenendaal Toiletverhuur is door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle 2017. Deze prestigieuze titel is een onderscheiding voor de snelst groeiende bedrijven en is een begrip in ondernemend Nederland.


Op 9 november zijn in het Evoluon in Eindhoven de jaarlijkse FD Gazellen awards uitgereikt. Deze door het Financieel Dagblad uitgeroepen prijs wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Groenendaal is uitgeroepen tot FD Gazelle en behoort hiermee dus tot de snelst groeiende bedrijven.

“Groenendaal richt zich op de kwaliteit van de diensten die worden aangeboden,” legt Eefje Groenendaal uit. “We leveren toiletvoorzieningen in heel Nederland, maar dan wel schone en frisse toiletten. Dat lijkt niet zo moeilijk, maar iedereen weet hoe vies een toiletcabine eruit kan zien.”

Eefje vertelt verder: “Steeds meer mensen zien dat verschil en kiezen daarom voor Groenendaal. Voor ons is deze onderscheiding een mooie stimulans om onze schoonmaakservice zo optimaal mogelijk te houden.”


Groenendaal Verhuur is sinds 5 jaar gespecialiseerd in de verhuur van mobiele toiletten, toiletwagens en zelfs complete badkamers. Binnen heel Nederland worden deze toiletvoorzieningen geleverd, onderhouden en schoongemaakt door ons team van professionele medewerkers.
Zowel klanten uit de bouwsector als evenementenorganisaties kunnen bij Groenendaal terecht voor passende sanitaire oplossingen. Ook particulieren zijn natuurlijk welkom.